Totalt urblåsta…

… blev Eva och jag igår när vi tog en promenad ner till Muldestranden. Så länge vi gick i hagen var det skapligt, men när vi kom ut på stranden var det i blåsigaste laget för att vara trivsamt. Nere vid stranden hittade jag de här resterna av ett rådjur (klickbar bild). Undrar vad det råkat ut för? En jägare kanske, som inte tyckt att hornen var stora nog för att använda som trofé. Det fanns inga andra rester av djurkroppen.

Idag har vi varit i Visby en vända på förmiddagen. Nu sitter Eva och läser, Åke har farit iväg en sväng med bilen och jag sitter här – allt är lugnt med andra ord. Den enda som inte är lugn är Grållen, han kan inte finna sig i att det är andra i huset än Åke och jag och kan inte komma till ro, utan så fort han ätit ska han ut igen och om jag inte släpper ut honom vankar han bara fram och tillbaka som en osalig ande. Nu ska han ut igen! Det är bäst att jag går och öppnar dörren för honom.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Djur, Promenader och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

12 svar på Totalt urblåsta…

 1. Pia skriver:

  Isch det skeletthuvudet såg allt lite räligt ut 😉 Tur det blev en jättesöt bild oxå

 2. elisabeth skriver:

  in och läser lite hos dig. vet du varför grållen inte gillar gäster? Jag misstänker att de är för att de som kattunge inte vant sig vid fler än en förälder. – för de föddes på skullen eller hur…..Min katt, har 2 hankatter har samma likhet att han inte föredrar gäster, han drar sig gärna upp på övervåningen när gäster kommer, men han är väldigt intresserad innan och följer mig med intresse om jag har en planerad gäst, men sen då syns han inte mycket till…… ha ha ….. har trott att det beror på bl a att min skogis fått mera utrymme, katter är inte dumma se och känna hur även gäster tycker….. 😉 .
  kram elisabeth

 3. Znogge skriver:

  Så märkligt att bara huvudet fanns kvar. Inte utan att man undrar en smula…

  Kram

 4. Agneta skriver:

  Rådjuret har väl avlidit av hög ålder eller sjukdom och några andra djur har uppenbarligen ätit upp resten utom det som är kvar som verkar hårdsmält. Djugelns hårda lag!
  Katter är roliga djur. Dottern ha en svart och en grå. Den senare är lat och oinresserad och medans den svarta är nyfiken till max, och väljer det personer som passar! Då svassar han efter den utvalda personen utan pardon!
  Håll i hatten!
  Kramen, Agneta

 5. Ailas skriver:

  Urk, äckligt med sådana där rester. Då är kattbilden betydligt trevligare att titta på. Han vill nog mobba ut gästerna, så att han får ha er för sig själv…

  Inga vindar här idag och till och med solen har hållit sig framme, men det var en riktigt seeeeeg is på bilrutorna på morgonen. Som jag fick kämpa! Tur att det inte var halt.

  Trevlig kväll önskar jag dig!
  Kram!

 6. Åsa! skriver:

  Konstigt, bara ett huvud!
  Thomas som cyklar till jobbet varje morgon vid halv sju ser ofta rådjur, en gång höll han på att krocka med ett. Rådjuren verkar tycka att en cyklist är ingenting att akta sig för.

  • Ingrid skriver:

   De blir väl oräddare och oräddare. Vi hade en ute på åkern bakom oss i höjd med ladugården härom morgonen. De är nog i trädgården när som helst. Rävarna kunde Grållen jaga bort, men rådjuren bryr sig nog inte om honom.

Kommentarer inaktiverade.