TP-test

Torsdagen den 31 maj 2007
12-13 grader varmt.

Grått och disigt är det den här sista dagen i maj. Jag har tagit vara på tvätt, strukit och manglat. Det är sån´t som har fått ligga i väntan på en lämplig dag att ta hand om det.

Kollar ni er bandbredd någon gång? Sedan vi blivit överflyttade från Geab till ePhone så har jag upplevt att internet varit väldigt trögt. Videoklipp har bara hållit på och buffrat och hackat. När jag kollar så har jag bara 83kbit/s i stället för 2Mbit, tro sjutton att det går trögt. Jag använder TPtest för att kolla bandbredden och brukar ligga runt 2Mbit/s. Nu har jag felanmält det här och så får vi se vad som händer.

Och inte nog med det! Jag laddade hem en ny version av Skype och det gör att Internet Explorer uppför sig knasigt, så nu har jag felanmält till Skype också. Jag blir bara så irriterad när sånt här händer. Men tydligen är det en sån dag idag.

För i morse skulle vi starta upp bergvärmeanläggningen för att få sommarvarmvatten och då funkade inte den heller! Tur att vi har en bussig son som kommer hem och hjälper oss med den ikväll.

Och tur att det kom lite trevligt i mailboxen i alla fall, denna trista dag. Ulla-Britt har sänt så gulliga sommargåvor. Här kommer en av dem, de andra sparar jag till längre fram.
Jag kanske ska passa på att slå ett slag för ett mail från Bia också, som jag saxade igårkväll, du hittar det i Bokhyllan/Guldkorn.


Tack Ulla-Britt!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Gåvor & Awards, Irriterande, IT & Internet och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.