Trettondagsafton

Trettondagsafton är lika grå och regnig som det varit en längre tid nu och termometern står på +5°. Det är onekligen lite trist med det här evinnerliga regnandet!

Fast jag vet inte om det är så mycket bättre med snö och kyla. Förra året den här dagen var det -8° och det var mer än den lille Golfen tålde.

Efter en natt utomhus
vid Preem-macken i Klintehamn hade en ventil frusit sönder, så oljan rann av den på vägen hem och det blev ännu en reparation.

Jag sa några väl valda ord om både verkstaden och bilen, för tänk på alla bilar som står ute hela vintrarna. Ska inte en Golf tåla en natt utomhus även om det är några grader kallt? Nu är den i och för sig bortskämd, men ändå!

Förberedelser pågår inför grannarnas ankomst

Trevlig Trettonhelg!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Gäster, Irriterande, Odvalds. Bokmärk permalänken.

8 svar på Trettondagsafton

 1. Lika grått och vått här, men jag föredrar nog ändå det framför kyla. Men nu spås det det bli kallt och sol här nästa vecka. Och ingen nederbörd…ja, bara det inte blir halt…
  Så trevliga dina förberedelser ser ut! Där skulle man gärna varit med!
  Ha det så trevligt!
  Kram, Monica

 2. Ser ut som om det skulle bli en riktig fest! Trevligt!! 😆
  Själv håller jag på att laga middagsmaten, men Rolle är och handlar några av grönsakerna jag behövde i Hemse så jag får göra en liten paus. 😉
  Precis som dig – och resten av svenska folket – så gillar man Rolf Lassgård. Vissa roller han har gjort på TV har nu tagits över av andra, men då slutade vi att titta! 😥
  KRAM
  Susie

 3. Geddfish skriver:

  Ha en fortsatt trevlig Trettonde! Här har jag regn och åter regn men det är OK, jag kunde cykla ut och göra mina ärenden och inomhus är det skönt.
  Kram, Gerd

 4. Elisabeth skriver:

  Kylan är inte kul, men såg ut att vara trevliga förberedelser inför gästerna.

Kommentarer inaktiverade.