Trevlig Helg!

fredag, mars 24, 2006

Mars är som den är, just nu snöar det för fullt, stora blöta flingor. Jag har just kommit hem efter en promenad med Ludde. Vi hann precis tillbaka innan snöyran började. Idag gick vi en sväng i skogen och Ludde forsar fram i terrängen som en liten bulldozer. Rätt vad det är kastar han sig omkull i snön och rullar varv efter varv och ålar långa stycken. Det är en jycke som gillar snö och kyla!

Annars händer det inte så mycket just nu. Dagarna rullar på med städning, matlagning, tvätt och sådant som ska till för att få tillvaron att fungera. Man får väl vara glad för det, att man orkar med det dagliga menar jag. Det är många som inte kan göra det en gång. När man alltid har fått vara frisk, så tar man det så för givet, att man inte tänker på hur det kan vara att ständigt ha värk i kroppen eller själen. 

En riktigt skön helg med mycket sol och vårvärme önskar vi oss nu. På söndag är det dessutom sommartid, så sen blir det att stiga upp en timme tidigare.

 I morgon ska vi i alla fall fixa till på terassen, för nu börjar solen verkligen värma, när den behagar visa sig. Husbonden gillar att sitta ute och dricka eftermiddagskaffe, kanske mest för att han då slipper klä av och på sig en extra gång.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Vardag och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *