Trevlig Valborg!

Valborgsmässoafton är det i dag och Carl XVI Gustafs har födelsedag och här vid Odvalds vajar flaggan i den hårda vinden, men solen lyser ännu i alla fall. Fast det blåser holt och det modar oväder, så skulle Åke ha sagt. Vi får väl se om det blir någon Valborgsmässoeld i kväll?

I dag fick jag masa mig upp lite tidigare än vanligt, för jag skulle för ovanlighetens skull jobba förmiddag på Kupan och då börjar man 8.30. Givetvis blev jag färdig i god tid och när jag fått mig en extra kopp kaffe gick jag iväg, så jag var nog på plats strax efter åtta. Jag trodde inte att det skulle bli så många kunder den här dagen, men det droppade in lite folk då och då. Det är nog många som kommit hit till ön för att fira den här helgen.Jag gick på Rondo igår kväll och såg filmen de bjöd på. Vad jag har förstått, så är den här filmen gjord efter ett dataspel där hjältinnan heter Lara Croft, precis som i filmen. Hemma skulle jag aldrig suttit och tittat på en sån här film, men ser man den typen av action på bio blir det en helt annan upplevelse och action gillar jag, så den passade mig perfekt. Det var en film helt i min smak!

Jag hann dessutom hem precis lagom tills Mästarnas Mästare började. Lite otippat vann Bollaget och det var nog till stor del Jesper Blomqvists förtjänst. Attans vad han var snabb både i havet och när det gällde att trassla sig ur repen!!

Ha en härlig Valborgsmässoafton!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Film, Röda Korset, TV, Valborgsmäss. Bokmärk permalänken.

16 svar på Trevlig Valborg!

 1. Hård vind även här, men varmt och skönt! Vi ska, som vanligt på valborg, ha gäster ikväll, men det blir ju förstås inomhus!
  Kul att du kom iväg på filmen och gillade den! Själv är jag inte så förtjust i actions, men jag kan tänka mig att det är en annan upplevelse när man ser det på en stor duk!
  Vilka fina kejsarkronor du såg på hemvägen!
  Ja, det var otippat att bollaget vann, men det var dom ju värda!
  Ha en fin valborgskväll, kram, Monica

 2. Znogge skriver:

  Så trevligt att du blev nöjd med filmen. Jag hade aldrig sett den på TV men på bio blir det en annan sak med många filmer.

  Här blåser det rejält och precis öppnade himlen sig. Med andra ord så blev våra eftermiddagsaktiviteter inställda tyvärr. Nåja, inget att göra åt det.

  Trevlig Valborgsmässoafton!

  Kram

  • Ingrid skriver:

   På bio blir en sån här film verkligen maffig, inte minst genom ljudeffekterna som dånar i hela salongen.
   Hoppas ni haft en fin Valborgsmässoafton!
   Kram

 3. Lambergsfrua skriver:

  Så vackra och ståtliga blommor du har i rabatten! Här har jag kunnat glädja mig åt vitsippor i vår park idag. Våren dröjde men när den väl kom, kom den med väldig fart känns det som.
  Vi har kallt med blåst och mulen himmel. Vi kommer nog att stanna hemma ikväll och strunta i brasorna. Lite räkor och vitt vin på balkongen känns festligt ändå.
  Önskar dig en trevlig helg!
  Varm kram,
  Lambergsfrua 🙂

 4. Astrid skriver:

  Jag önskar dig detsamma
  Ja spelade spel en period när jag hade mycket smärtor i ryggen
  Så Lara känner jag igen

 5. Skatan skriver:

  Jag önskar dig en trevlig Valborg trots väder och vind. Men det är ju så här det brukar vara på Valborg vad jag minns. Ibland snöade det, ibland var det riktigt sommarväder … man kunde aldrig så noga veta.
  Vårvindar friska,
  leka och viska …

  Kram
  Skatan

 6. Geddfish skriver:

  Här är kyligt och blåsigt, men vad gör väl det inomhus. Ja, jag har varit ute och känt på luften 😀
  Trevlig Valborg, kram, Gerd

 7. wiolettan skriver:

  Här blir det en innekväll. Solen skiner visserligen men det är inte så varmt ändå.
  Fin bild av blomrabatten.
  Jag har inte följt Mästarnas Mästare, men jag förstår att det har varit spännande, med så duktiga idrottsmän.
  Trevlig valborgsmässoafton.
  Kram!

 8. Gunnel skriver:

  Gillar du action? Det har aldrig varit något jag tittat på, men jag kanske skulle ge det en chans? Vilka vackra kejsarkronor du har fotograferat. Kram

Kommentarer inaktiverade.