Trevligt besök

Det har varit ett härligt väder i dag också och i strålande solsken var jag och tog emot några kära gäster på förmiddagen. Det vara Karin, Pixelmojan, som hon kallade sig i sin förra blogg, och hennes man Björn. Karins nuvarande blogg heter Karins Blogg och henne har jag följt i många år.

Vi började nog med våra egenkodade hemsidor 2003-2004 någon gång. På den tiden skulle man göra en massa ”gåvor”, egentillverkade kort som man knopade ihop i Pantshop PRO eller andra bildbehandlingsprogram och som man sedan sände runt i bekantskapskretsen. De där korten sparades sedan på speciella gåvosidor och länkades till givaren, det var väldigt noga med det. Och man gjorde också fotoquilt med bilder på sina bekanta. Kolla här! Jag klickade på några av länkarna på sidan och de flesta hemsidorna finns inte kvar längre och de som ännu är kvar, är inte speciellt aktiva. Nu är det fler och fler som slutar även med bloggarna och bara håller kontakten med omvärlden via facebook. Vi är nog ett utdöende släkte, vi tantbloggare.

Vi satt ute och drack kaffe och när jag följde Karin och Björn till bilen kom jag på att vi inte tagit ett enda kort, så jag tar mig friheten och lånar Karins profilbild från hennes blogg. Hoppas det är ok Karin? När de lämnade mig skulle de åka en tur på södra delen av ön. Den norra hade de redan besökt.

Jag har fått träffa många nätvänner/bloggvänner allt från norr till längst i söder av vårt avlånga land och alla mötena har varit väldigt positiva upplevelser och dagens var inget undantag. Tack för att ni tittade in till mig!

Trevlig måndag!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Gäster. Bokmärk permalänken.

16 kommentarer till Trevligt besök

 1. Gunnel skriver:

  Så trevligt med bloggbesök i verkliga livet. Kram

 2. Skogsnuvan skriver:

  Du och jag är i alla fall kvar men dom flesta från långt tillbaka har nästan slutat blogga. Skatan bloggar sällan och flera stycken. Tycker det är synd för man kan skriva mer på bloggen än på facebook

 3. Znogge skriver:

  Så trevligt för er att träffas iRL också! Brukar bli givande stunder 😀

  kram

 4. Helena Sandegren skriver:

  Så trevligt att mötas i verkligheten. Här hos oss varnas det för nattfrost, i mitten av augusti.

 5. Du har många trogna bloggvänner! Så roligt att få träffa dem IRL också! Jag har bara träffat EN enda bloggvän och hon bloggar inte längre; har slutat, som så många gör, tyvärr! Jag tycker att Facebook och Instagram blir så ytligt…
  Solsken och varmt här också idag. Vi har grävt och hållit på vid den där lilla muren vi har tagit bort och då blev man rejält svettig, ska jag säga. Men på eftermiddagen kom mellandottern och vi gick en lång promenad och sen kom dotterdottern också och vi gick allihop ner och badade! Första doppet i år!!!
  Ha det så bra, kram, Monica

 6. Elisabeth skriver:

  För mig har det blivit många nya vänner via bloggen. Du startade före mig, så jag har aldrig haft pysslet med gåvosidor och liknande, men jag kommer ihåg hur sidorna kunde se ut. Kul att se dem på nytt! Här har också varit soligt och skönt, så det blev en rullstolspromenad idag.

 7. Kicki skriver:

  Det är verkligen trevligt att träffa sina bloggvänner irl.
  Ja, det verkar som om vi ”tantbloggare” är lite ensamma kvar, men jag gillar bloggen betydligt bättre än FB. Bloggen är ju egentligen min dagbok för det egna ”kom-ihåget”.
  Undrar om jag kommer att lyssna på sommarpratarna i vinter, för det har inte alls blivit av i sommar.
  Kram

  • Ingrid skriver:

   Visst är det så att bloggen är en typ av dagboksskrivande. Det är väldigt praktiskt att kunna gå tillbaka och kolla när saker och ting hände.
   Det blir sällan av för mig att lyssna i efterhand på sommarpratare jag missat.
   Kram

 8. Karin skriver:

  Tack så hjärtligt för en trevlig pratstund och goda kakor! 😀
  Nu är vi hemma igen efter intensiva dagar på Gotland.
  Jag tycker Visby är en fantastisk stad med den gamla bebyggelsen, ruinerna och de trevliga människorna. Två fårmuggar fick följa med oss hem, för att påminna oss om den fina resan. Dotterns familj köpte ett lammskinn.
  Kramar från Karin och Björn

  • Ingrid skriver:

   Det var så roligt att få träffa er och så bra att ni trivdes i Visby. Jag förstår att jag döpte om din man i inlägget om ert besök, men det är rättat nu och han ska få heta Björn i fortsättníngen. 😉
   Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *