Trevligt studiebesök

Utflykten till Visby igår blev trevlig och vi SPF:are blev väldigt väl mottagna på Coop Forum. Referat från besöket finns HÄR.

Efter rundvandringen blev vi bjudna på kaffe och semla och vi fyllde hela deras café. Sedan blev det shopping. Fler bilder finns på föreningens hemsida. Det är bara att klicka HÄR.

Idag kom en bekant på besök på förmiddagen och satt och pratade ett par timmar och efter lunch gick jag ut på en promenad. Det är ganska mulet idag, men lite mildare än den senaste tiden.

På hemvägen gick jag in på Coop för att handla och då fick jag se de här vackra rosorna till det facila priset av 19.90 och det kunde jag ju inte motstå. De kanske inte håller sig så länge, men de ser väldigt friska och fina ut. När jag kom ut från Coop hade det börjat regna, så det blev en snabb marsch hemåt.

När jag kom hem plockade jag undan det jag handlat och sen gick jag in till grannen Rut och satt där och pratade med henne ett tag och nu har jag druckit kaffe och ätit en vaniljmunk och i kväll väntar ett styrelsemöte med vår bostadsrättsföreningen.

Trevlig fortsättning på onsdagen!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Odvalds Brf, SPF. Bokmärk permalänken.

19 kommentarer till Trevligt studiebesök

 1. Kraka skriver:

  Riktigt fina rosor! Hoppas de står sig ett tag.
  Kram

 2. Så roligt med den där skylten ”Barnens Arena” i bakgrunden.
  Som pensionär ska man ju också får vara lite barnslig, eller åtm ha barnasinnet i behåll!

 3. Astrid skriver:

  Oj så otroligt vackra rosor
  Men hur kan dom vara så billiga

 4. Märtha skriver:

  Jag har varit i Visby två gånger, när båten Silja Opera gick dit. Min systerdotter jobbade på båten, och vi gick omkring i staden några timmar när hon var ledig. Hon fick syn på ett vackert champagneglas i en liten butik, vi gick in och fortsatte prata vår österbottniska dialekt. Butiksinnehavaren pratade, som vi uppfattade det, ren gotländska med oss. Har hört för att folk tycker att det finns stora likheter mellan språken. Vi förstod varandra, alla tre, fastän vissa ord var lite mödosamma. Ett trevligt språkminne!

 5. Znogge skriver:

  Rosorna ser i alla fall riktigt fina och fräscha ut i alla fall så jag håller en tumme för att de står länge!

  Kram

 6. Gunnar skriver:

  Det var billigt för så fina blommor. Det verkar som du är bra på att hålla dig aktiv i dina sociala sammanhang. Det tror jag är jätteviktigt och nåt att ta lärdom av.

 7. Oj vilka tjusiga rosor till ett sånt facilt pris!
  Själv köpte jag på Alla Hjärtans Dag två små rosbuskar i kruka. Rolle satt i bilen och han frågade om han skulle gå in och köpa några blommor, men jag tyckte det var säkrast att jag gjorde det själv. 😉 Snacka om att man är oromantisk! Men jag ville ha nått som stod ett tag och än så länge är dom perfekta som tur är. 🙄
  KRAM
  Susie

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *