Tv-doktorerna…

…är totalt opålitliga och det enda de har i huvudet är sex. De går i säng med vem som helst, var som helst och helt utan urskiljning. De kan inte ens hålla sig till en och samma tv-serie.

Dr Izzie Stevens, som jag senast såg i sängen tillsammans med dr Alex Karev, har tydligen lämnat honom och är nu ute i Vilda Västern och har lyckats förvrida huvudet på en stackars änkeman.

Skämt åsido, jag har suttit och sett en liten söt film på TNT, Love Comes Softly och där hade Katherine Heige huvudrollen. Hon spelar också Issie Stevens i Grey’s Anatomy, så jag såg henne där tidigare i kväll.

TNT visar en helt reklamfri film klockan nio varje kväll och de är bra att ta till när man inte hittar något annat trevligt.

God Natt!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i TV. Bokmärk permalänken.

9 svar på Tv-doktorerna…

 1. GeddFish skriver:

  Förr om åren såg jag sådana TV-serier, om du kommer ihåg- ”Kan doktorn komma” och liknande, de var så urtjusiga och massa kärlek och vänsterprassel.
  Idag, nej, jag ids inte titta, fast jag kanske skulle, ha lite att drömma om, eller inte 🙂
  Kram, Gerd

 2. Nä, någon film blir det inte vi har fullt upp nu vid niotiden på kvällarna! T.o.m. vi har nämligen fallit till föga och börjat titta på fotbollen!! 🙄
  Och när man väl börjat så har det varit riktigt spännande. Fast igår stängde vi av innan matchen var klar. Tyskarna fick tyvärr ett mål i början på förlängningen och då kunde man sluta glo. Vi höll på Algeriet som jag tror att nästan hela stadion gjorde – dom var ju ”underdogs”! 😥
  KRAM
  Susie

 3. Gunnel skriver:

  Haha! Håller med dig.Det är ingen ordning alls på aktörerna i TV-serierna. Kram

 4. Kraka skriver:

  Haha… Ja, man kan bli rätt förvirrad när man ser samma ansikte i olika roller.
  Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *