154 nya fall av coronavirusinfektion har registrerats sedan i fredags och 2 personer som sedan tidigare konstaterats smittade av covid-19 har avlidit under helgen (7 december) – Region Gotland

Källa: Lägesrapport om covid-19 (7 december) – Region Gotland

Publicerad 2020-12-07 14:37

Två personer som sedan tidigare konstaterats smittad av sjukdomen covid-19 har avlidit under helgen. Därmed har totalt 18 personer avlidit i coronavirusinfektion på Gotland sedan utbrottet i våras.- Våra tankar går till närstående och anhöriga, säger Maria Amér, smittskyddsläkare i Region Gotland.

Dagens rapport visar också att 154 nya fall av coronavirusinfektion har registrerats sedan i fredags. Det innebär att totalt 1 622 personer har konstaterats vara smittade hittills på Gotland.

På Visby lasarett vårdas för närvarande 17 patienter med konstaterad coronavirusinfektion, ingen är i behov av intensivvård.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Nytt från Gotland. Bokmärk permalänken.

2 svar på 154 nya fall av coronavirusinfektion har registrerats sedan i fredags och 2 personer som sedan tidigare konstaterats smittade av covid-19 har avlidit under helgen (7 december) – Region Gotland

  1. Monica skriver:

    Skrämmande siffror! var rädd om dig!
    Kram, Monica

Kommentarer inaktiverade.