Ugly Art a New Hope

Bullbaket igår gick bra, även om bullarna jäste ut och blev lite i plattaste laget. När jag ändå hade ugnen igång gjorde jag några schackrutor också, så nu har jag lite gott i frysen. Det passade alldeles utmärkt för senare på eftermiddagen fick jag besök av en bekant och då var det roligt att ha något att bjuda på.

När jag bakat klart och fått i mig lite lunch gick jag ut på en promenad. Det var en rätt grå och ruggig tisdag, men det var ganska skönt ute ändå.
Den här fina kissen satt på ett fönsterbleck och tittade på mig när jag stannade till, helt obekymrad när jag tog fram mobilen och tog ett kort av den.

När jag gick förbi biblioteket fick jag se att det pågår en utställning kallad Ugly Art a New Hope, så då gick jag in och tittade på tavlorna.
Utställningar i galleriet
1/2-26/2 Ugly Art: a New Hope. Med pensel och färg ger Karl-Johan Frisk gamla oönskade tavlor konstgjort andning och nytt hopp. Nya världar uppstår med robotar, rymdskepp, hjältar och monster.

Inte vet jag om jag tycker att den här gamla hötorgskonsten blev så mycket vackrare efter hans ingrepp, men en och annan var rätt rolig faktiskt.

Vackra är i alla fall vintergäcken

Idag skiner solen så vackert, men det blåser lite snålt, det upptäckte jag när jag öppnade terrassdörren för att kolla om det möjligen var lä och skönt på uteplatsen. Det var det inte, men det är nog snart dags att plocka fram en utestol från förrådet. I början av mars brukar det kunna vara riktigt skönt där ute.

Det är sista onsdagen i februari idag och därmed dags för ännu en Onsdagsträff, den här gången i Väte. Om inget annat kommer i vägen ska jag ska åka dit, för det är min tur att köra!

Hoppas solen lyser på dig också!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Klintehamn, Kultur, Onsdagsträffen, Promenader. Bokmärk permalänken.

10 svar på Ugly Art a New Hope

 1. Njaee, jag vet inte om rymdskeppet tillförde så mycket, men lite roligt var det!
  Här har vi haft besök av yngsta dottern med sin tvåårige lille son, så här har det varit full rulle!
  Det blir ju inte så ofta vi träffas när de bor i Stockholm.
  I eftermiddag blir det promenad, hoppas att det slutat blåsa då…
  Kram, Monica

 2. Znogge skriver:

  Nja… Jag tycker nog inte att rymdskeppet gjorde varken från eller till. Men visst, idén är rätt kul ändå 😀

  Kram och trevlig onsdag 😀

 3. Gunnar skriver:

  Fin bild på katten! Åh…blommar vintergäcken redan hos er. Jag har några i en rabatt men det lär dröja innan dom blommar.

 4. Det låter inte som om något besök skulle vara aktuellt för min del. Gammal hötorgskonst med påmålade SF-saker…..!? 🙄
  Var till sjukhuset igår och fick inga råd/tips eftersom jag enbart fick träffa sjuksystrar. Visserligen väldans trevliga och duktiga, men det utlovade besöket om det skulle behövas (vilket det gjorde)av kirurgen uteblev. Han var inte där! 😈
  Så nu skulle syrrorna prata med en annan läkare och höra vad som ska göras. För nu blöder jag som en gris igen, så något är helt klart fel! 👿
  KRAM
  Susie

 5. Kicki skriver:

  Åh, den katten var en kopia av vår katt Ozzy, även kallad källarkatten, då den plötsligt bara flyttade in i vår källare och nekade att flytta tillbaka till sitt riktiga hem.
  Kram/Kicki

Kommentarer inaktiverade.