Utflykt på mellersta Gotland

Jag vaknade till en solig och fin dag som jag inte riktigt visste vad jag skulle använda till, så raskt bestämde jag mig för att göra en utflykt.

Egentligen hade jag tänkt hälsa på en gammal arbetskamrat, men det visade sig att hon inte var hemma, så jag hamnade hos min svägerska i Endre, Åkes syster Barbro, som blev änka i februari i år. Jag tycker att vi hade en trevlig stund och jag tror att hon uppskattade mitt besök. Vi vet ju båda hur det känns att försöka skaffa sig en ny tillvaro och en ny identitet efter att ha levt ihop med våra respektive män i över femtio år. Det är inte lätt, men det måste ju gå.

Solsickars dag är det idag enligt allnakku, så jag borde väl egentligen gått ut och fotograferat mina ringblommor, men det blir en bild på rosenskära i stället. Det är en blomma som jag verkligen gillar och som jag upptäckt på senare år.

I morgon är Antikrundan i Visby för en inspelning som ska visas i två program under 2014. Sonhustrun vill att vi ska åka dit, men samma dag ordnar Klinteortens SPF DM i KUBB vid Väte idrottsplats. Nu gäller det att välja rätt. 🙄

Ha en fin kväll!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Nostalgi, Utflykter och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

18 kommentarer till Utflykt på mellersta Gotland

 1. Raija skriver:

  Säkert blev ditt besök uppskattat. Det tar sin tid att hitta ett nytt sätt att leva.

  Rosenskära är fina och jag gillar också dem.

 2. Karin skriver:

  Välja rätt, de är inte lätt! 😀
  Hoppas att ditt val ger dig en fin dag i alla fall.
  Kram Karin

 3. Gerd skriver:

  Jag träffade faktiskt på min pilgrimsvandring igår, på en fru som blivit änka nu i februari. Det gjorde ont i mig, för jag vet hur det känns så snart inpå.
  Den är söt, den lilla rosenskäran!
  Att välja, ja. Det har jag varit med om några gånger, att det varit både två och tre olika aktiviteter på en och samma gång. Då är det inte lätt. Expressen eller Aftonbladet, typ.
  Ha en fin kväll, varm kram, Gerd♥

 4. Lambergsfrua skriver:

  Välj, men välj det rätta. Vad du änv äljer kommer det att bli trevigt, tror jag. Jag håller med dig, rosenskära är en riktigt vacker blomma.
  Varm kram,
  Lambergsfrua 🙂

 5. Skogsnuvan skriver:

  Det är dom rackars valen som man ska göra som är det svåra med tillvaron och hur man än gör så funderar man över hur det blivit om man gjort värt om.

 6. Tillbaka på ön så är det som om man ser saker och ting på ett nytt sätt, inte dumt – för man upptäcker att Gotland är allra bäst! 😆 Österlen var jättebra, vädret fint, sällskapet kanon men trots allt så är hemma -alltså numera Gotland – allra bäst och vackrast i alla fall!! 😉
  Rosenskära har jag också 3 stora krukor av, den enda nackdelen med dom är att dom vill ha ganska mycket vatten men…vem vill inte det just nu!? 😥 Det ser väldans torrt ut och verkar dessutom ha blåst en del, så många växter knäar lite. Men idag har gubben min hjälpt till att vattna, så dom ska nog hämta sig. 😀

 7. Eivor skriver:

  Den blomman är fin. Vacker.
  Då fick du ett dilemma där. Men det blir nog rätt val, det brukar det bli.

  Vilket det är blir ska du ha det så trevligt. 😀

  Kram

 8. Znogge skriver:

  Nej, att ändra sitt liv så radikal, det är verkligen inte lätt. Men på något sätt så måste det ju gå. Jag tycker du verkar väldigt aktiv och i farten på många vis. Men det ersätter så klart inte en älskad livskamrat…

  Kram

 9. Gunnel skriver:

  Jag hoppas helt klart på Antikrundan så jag får se dig på TV. Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *