Utflykter vi gjort under Kerstins besök

Torsdagen den 27 juli 2006

Temperatur: 25-30 grader.
Det har varit underbart väder den här veckan också. I måndags var det mulet och det kom lite regn. Vi hoppades ju på en ordentlig blöta, men det kom ynka 2 mm och det är ju lika med ingenting. Nu lider verkligen naturen, träd och buskar står alldeles vissna och björkarna har snart fällt alla sina löv. Det är tråkigt att se , men ingenting man kan göra något åt.

Idag har vi varit i Visby och lämnat av Kerstin vid båten. Det har varit så trevligt att ha henne här. Vi har väl inte gjort så mycket egentligen, men några utflykter har det blivit i alla fall.


I söndags var vi i Visby och tog en promenad vid hamnen


och i Botaniska trädgården.

Sedan var vi hos Krister och Thomas och drack eftermiddagskaffe.

I måndags regnade det, så då blev det en vända på Klinte för sommarens stora begivenhet: Rean på Westbergs Beklädnadsaffär. Vi fick tag i några tröjor och åkte hem nöjda och glada med våra reafynd.

På eftermiddagen åkte vi upp till Skolgården i Fröjel för att ta en titt på utgrävningarna och se på Sudrets fotoutställningen. Man fick rösta på vilket foto man tyckte mest om och i augusti får man reda på om man eventuellt har vunnit.


I tisdags åkte vi till Stora Karlsö och hade en härlig dag där.


och igår kväll var vi i När vid Närsåns mynning

och såg på Ormkvinnans barn

Det var en varm och härlig kväll och vi hade beställt utflykten genom en resebyrå, så vi åkte med buss från Klintehamn, var på Närs Golfklubb och åt middag och efter middagen fortsatte bussen till Närsåns mynning, där det var en medeltidsmarknad och kl 20.00 började sedan föreställningen. Det var mycket bra och en härligt stämning med bra skådespelare på scenen, svalor som flög högt ovanför spelplatsen och stora flockar av starar som svirrade runt ute över vattnet. I pausen serverades kaffe och det ingick också i resan. Vi var inte hemma förrän kl 0.30. Riktigt “senafte” med andra ord!

Och nu är vi ensamma igen, Åke och jag. Katterna är nog de enda som är glada över det, för nu kan de få flytta in på sina favoritplatser igen. Kerstin har ju haft “deras” rum.

Ikväll är vi bjudna till Bosse och Carina på grillning och det ska bli trevligt. Jag är dålig på att grilla, men gillar skarpt när andra gör det och jag bara får äta och njuta.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Utflykter och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.