Utlottning av deckare

Nu är det en ny utlottning av deckare hos Cissis bokblogg och då vill jag förstås vara med och se om jag kan ha lyckan med mig den här gången.

Av Unni Lindell har jag bara läst Nattsystern, som ju också filmats och gått på TV. Jag tyckte mycket om både filmen och boken, så det gav verkligen mersmak.

Det regnar idag, ett välbehövligt regn, men naturligtvis är jag inte nöjd ändå, för nog kunde man önskat sig bättre väder på Mors dag. Flaggan är i alla fall hissad och den fladdrar så vackert i den hårda vinden. Liljekonvaljerna sprider en härlig doft i vardagsrummet. I köket står en stek och puttrar på spisen, potatisen kokar, chokladsåsen till efterrättens glass är klar och bordet är dukat. Snart kommer sönerna med partners!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Böcker, Mors Dag, Tävlingar och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

12 svar på Utlottning av deckare

 1. Gun skriver:

  Trevlig Mors Dag trots trist väder!

 2. Eva skriver:

  Buon Pranzo !
  och kramar till alla.
  Hàr stàr det kyckling med potatis i ugnen medan jag fortsàtter att stàda, resten utav familjen sover ànnu !
  Solen skiner och det àr varmt, varmt, varmt
  eva

 3. Gunnar skriver:

  Jag gillar Unni Lindell. Tack för tipset om cissis bokblogg. Jag ilar strax dit.
  Inget regn i Karlstad idag. Bra väder för skogspromenader och trädgårdspyssel.

 4. Suss skriver:

  Hoppas du fick en fin mors dag. Vi var till min nygifta dotter med man och uppvaktade dem istället + att jag blev farmor i fredags, för första gången, så det har varit mycket glädjeämnen under helgen.
  Jag ska ta och kolla den där bokbloggen, tack för att du tipsar, men konkurrensen om vinsterna blir ju större när du gör så. Jättessnällt tycker jag. KRAM!

 5. Doris skriver:

  Bäst att jag ilar dit och blir med i tävlingen ;-).
  Sköt om dig !
  Kram

 6. Kicki skriver:

  Jag läser också gärna Unni Lindell, har lyssnat på Nattsyster (bra), Orkestergraven och Honungsfällan. Rödluvan står på tur att lyssnas på.

  En författare som jag också gillar är Karin Alvtegen. Jag trodde jag läst de flesta (Skuld, Skam, Svek), men så hittade jag Skugga (den var nog först av ”S-böckerna” tror jag) Den var bra, jag tycker om böcker som inte har förutfattade slut.
  kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *