Utlottning hos Cissis bokblogg

Den här boken kan man vinna hos Cissi om man har tur och det hoppas jag givetvis att jag ska ha. Dragningen är redan i morgon, så vill du vara med gäller det att snabba på.

Varmt som bara den är det idag också och allra skönast just nu har vi det i vardagsrummet, där vi kan sätta ordentligt korsdrag. Även om luften är 27-28°, så svalkar det när det fläktar.

Åskmolnen hopar sig sydöst om Gotland igen. Vi får väl se om de kommer upp hit till kvällen eller om de går söder om ön.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Tävlingar och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

11 svar på Utlottning hos Cissis bokblogg

 1. Birgitta skriver:

  Här bullrar det rejält, och regnet öser ner. Jag är nöjd. Gillar inte den kvava luften som förebår åskan. Så nu är det urladdning och sen kan man andas igen. I väntan på detta: ett glas vitt eller två 😉

 2. Anne-Lie skriver:

  jag vann förra månadens bok.

 3. Agneta skriver:

  Hej Ingrid!
  Kvalmigt, molnigt men ännu ingen åska trots att det känns som den ligger på lur. Här går mina små fläktar på högvarv och det är ljuvligt skönt. En billig och bra investering. Har en i bl.a. köket som jag använder ibland när matoset lägger sig som en dimma. Bra åretrunt alltså.

  Även jag blev intresserad av Cobens bok som verkar riktigt spännande. Återstår att se vem som vinner 🙂 Nåja, alltid roligt om det är någon man känner som vinner!

  Har ägnat evigheter åt att lyssna till musik på ”Tuben” denna eftermiddag. Otroligt vad mycket man kan hitta, gamla låtar fr. 40-talet som hänger med än i dag och ideligen spelas in av nya förmågor.
  Snart är det dags för Sommarkväll på SVToch vi får väl se om Reinfeld begär alkoholfritt 😉
  Kram, Agneta

  • Ingrid skriver:

   Du får hålla koll på Reinfeld, för jag tänkte se Sommarkrysset på TV4, om jag nu kan få maken att slita sig från fotbollen 😉
   Fast jag ska inte beklaga mig, jag får alltid se de program jag vill på kvällen. Eftermiddagen är hans TV-tid och fotboll finns det visst nästan alla tider på dygnet.
   Ha en skön kväll!

 4. Znogge skriver:

  Söderut kom de i alla fall. Ganska så oväntat! Men sämre väder fick vi och det med besked. Hoppas ni klarar er.

  Kram

 5. Gunnar skriver:

  Vi har också fortsatt varmt och fuktigt här i Värmland. Hela naturen känns som ett stort fuktigt växthus.

  Hoppas ni slipper åskan.

 6. Gunnel skriver:

  I går fick vi världens åskväder hit. Regnet forsade ner efteråt, men idag skiner solen igen och allt är som vanligt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *