Utsatt för attack

Har du haft problem att komma in på någon av mina sidor eller här på bloggen idag, så beror det på att One.com varit utsatta för en DDOS-attack. Fråga mig inte vad det är, men de meddelar att de akuta problem nu är lösta för det stora flertalet av deras kunder. I morse gick det inte ens att komma in på deras hemsida, så de har nog haft det hett om öronen.

Hett om öronen har vi det också idag och förutom att det är varmt, så blåser det som bara den. Jag var ute och försökte rensa lite ogräs på förmiddagen och de blåste iväg innan jag hann få tag i dem och förflytta dem till skräpkorgen. Lite småmulet är det också, men jag ska trots det ta bikinin på och lägga mig i solstolen när klockan blir ett, för då börjar ”Sommar i P1” med Nicklas Lundblad, samhällspolitisk rådgivare åt Google. Det låter intressant tycker jag.

Igår kväll var vi på cirkus och hade en riktigt trevlig stund med hästar, hundar, en clown – det var faktiskt bara en – och duktiga jonglörer och akrobater. Clownen Francesco var mycket bra och roande och lockade till många skratt, speciellt de gånger han drog med sig deltagare från publiken upp på cirkusscenen. Han fick verkligen upp humöret på publiken mellan de andra numren.

När föreställningen var slut och vi kom ut ur tältet hade man redan börjat plocka ner staketet runt området och klockan 22.45 dånade alla bilar och vagnar förbi här ute på vägen. Jag hade precis gått och lagt mig, men jag gick upp och stod i fönstret och tittade på dem. De var på väg till Burgsvik, för idag har de en föreställning där. Tänk att sätta upp hela anläggningen för en enda förställning! Och likadant blir det för dem idag, för i morgon ska de vara i Hemse. Nio olika orter på Gotland besöker de förutom i Visby, där de stannar några dagar i taget.

Nu är det bikinidags!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Blandat. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *