Utsikt genom ett sjukhusfönster

Igår hade Åke ingen bra dag, men man kan väl inte förvänta sig några under antar jag.

Det positiva var att vår dotter Eva kom hem för att stödja oss. Hon kan inte stanna så länge, men varje dag är guld värt. Nu håller vi på att göra oss i ordning och sen ska vi köra till Visby.

Än en gång varmt tack för gulliga kommentarer och all omtanke som möter oss här i bloggen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Åke, Gäster. Bokmärk permalänken.

32 svar på Utsikt genom ett sjukhusfönster

 1. Anita Brehlin skriver:

  Kär vän sådan tur att Eva kunde komma hem och stötta. Det är jobbigt att ha sina nära långt borta när något händer. Jag tänker på er varje dag och skickar de varmaste tankar till er båda och hoppas att det blir bättre och bättre för varje dag.

 2. Daniel Glifberg skriver:

  Våra tankar är med er.
  Hälsa Åke och alla andra i familjen.

  Kram Daniel

 3. Tror Du inte jag tänkte tanken, att nu Eva får Du ta och och hem till Mamma. Sedan somnade jag lugnt.Och så läser jag att hon har kommit ,oh, så skönt för Dig.

  jag håller tummen att allt går bra och att Din Åke snart är på benen igen.

  kram Majsan

 4. Pia skriver:

  Vad roligt att Eva kommer Det måste pigga upp er bägge två God bättring till Åke Kramar

 5. Barbro Hellström skriver:

  Oj OJ OJ. Det var väl härligt att Eva kunde komma hem!
  Kramar till er alla
  BOB :-))))

 6. mien skriver:

  Jag gillar inte den där utsikten. Den påminner mig om när pappa var sjuk och jag satt hos honom. Jag hoppas Åke mår bättre idag och sänder varma tankar till er alla.

 7. Anne-Lie skriver:

  Inget roligt att tillbringa dagarna på sjukhuset, men man vill ju vara hos den som är sjuk så mycket det går, för att stötta och försöka uppmuntra.
  Kram!

 8. Kicki skriver:

  Vad skönt för dig att Eva kom hem, om än bara för en kort tid. Ja, utsikt från ett sjuhusfönster såg jag oftare än jag ville under Berras jobbiga sjukhustid förra året. (Skönt att skriva förra året för då känns det lite mer avlägset). Det är förmodligen normalt att det kommer att gå upp och ner för Åke, men vi får hoppas attt det går mer upp än ner.
  Styrkekramar från Kicki

 9. Berit skriver:

  Hej Ingrid!

  Så härligt att ha Eva hemma. Jag hoppas att det är lite bättre med Åke idag när ni är där och sänder mina varmaste hälsningar till hela familjen.
  Lennart hälsar.
  Kramar
  Berit

 10. margareta wårenius skriver:

  Ljuvligt att Eva har kommit!

  margareta

 11. Mariann L skriver:

  Kära Ingrid!
  Har inte varit på din blogg på ett tag och så läser jag om Åke!
  Så jobbigt för er alla. Men jag ser också att det ljusnar och det är skönt.
  Tänker på er och önskar er allt det bästa!
  Mariann

 12. Agneta skriver:

  Hej, Ingrid!
  Förstod av ditt inlägg att Eva skulle komma på visit 🙂 Gott att alla barnen finns på plats, både för dom själva samt för dig och Åke. Hoppas att din syster kan komma och bo hos dig ett tag framöver för det är när natten kommer som det känns tomt. Tryggt om det finns någon mer som sover i bostaden och som du kan prata med.
  Men vilken otroligt vacker utsikt! Viktig när man är sjuk och Åke som tycker om att se havet..bra medicin för honom!
  Det brukar gå lite upp o ner i början innan allt stabiliseras och ev. mediciner ger effekt. Ett litet steg i taget och mycket tålamod krävs. Håller tummarna för att allt ska gå så bra som det bara går!
  Styrkekramar till er alla! /Agneta

 13. Ailas skriver:

  Jag kan bara skicka varma kramar ur hjärtat och önska er alla styrka och god förbättring för Åke. Är glad över att ni fått stöd av dottern.

 14. Eleonora skriver:

  Så skönt att du har fått hem Eva som gott stöd nu när allt är oroligt. Skönt så länge hon kan stanna. Tänker på er dagligen och hoppas på att en förändring av Åkes tillstånd ska ske så sakteliga. Mina tankar har ni båda. Stor kram från
  Eleonora

 15. Laila skriver:

  Roligt att höra att Eva kommit hem. Hoppas att Åke nu blir bättre och bättre.
  Hälsningar och kramar
  Laila

 16. Znogge skriver:

  Så skönt för er båda att Eva hade möjlighet att komma hem. Även om det inte blir läge så förstår jag att det betyder mycket för er alla.

  Tänker på er och önskar Åke god bättring.

  Kramar

 17. Karlavagnen skriver:

  Det kommer att gå upp och ner. Ta en dag i tagen, se till att få lite annan tid ihop med din dotter. Om inte annat så bara en fika på stan t ex? Det där vet ni bäst själva. Du är under en massa stress just nu så glöm inte bort dig själv (fasen vad jag tjatar om detta, eller hur?!) Gott att din dotter är hemma. Saluti da Roma

 18. Gunnel skriver:

  Vad roligt att er dotter kommit på besök. Känns alltid lättare när man har barnen på nära håll. Kram

 19. Sylvia skriver:

  Måste kännas bra med Eva hos dig. Det tar säkert sin lilla tid innan det stabiliserar sig för Åke.
  Önskar att det ska bli så bra som det nånsin går!
  Varma kramar Sylvia

 20. Åsa! skriver:

  Åh Ingrid så fruktansvärt tråkigt med Åke! Jag känner verkligen med er båda och förstår att ni går igenom en mycket jobbig tid. Styrkekramar till er alla, jag hoppas av hela mitt hjärta att Åke piggnar på sig snart!

 21. Inger Maryissa skriver:

  Håller tummarna hårt för att Åke repar sig snart och blir helt återställd
  Kan tänka mig det känns jobbigt och att du är orolig
  skönt att du har din dotter som kommer och stöder er
  Stor kram till dig

 22. Doris skriver:

  Så trist att Åke skull råka ut för en stroke, håller tummarna för att han ska tillfriskna snabbt !
  Sköt om dig, kram

 23. Ninni skriver:

  Åhh läser om stroken..så jobbigt. Hoppas det går bra allting och att han piggar på sig snabbt.
  Förstår att du går med en massa oro=(

  Du får avleda tankarna och leka med din nya telefon, har själv en HTC sensation..gillar den mycket.

  Ha det så gott det bara går..kram från mig

 24. elisabeth skriver:

  åhh vad glad jag blir för din och er alla andras del att Eva kunde komma, Välkommen Eva till Sverige igen :). Det är skönt med en dotter som har tid och finns som stöd. Det är ju det som är bäst när det händer nåt oroande att ha stöd av varandra man får också skingra tankarna lite och man får pratstunder och närvaro som är så viktigt och livet måste rulla på och det finns saker som ändå måste göras. Såg på ett litet reportage från Sicilien på tv, tror det var go kväll, det verkar ett otroligt fint ställe på vår jord 🙂 en fin semestertripp skulle det vara komma dit ej varit där…….., så exotiskt bland träd med citroner och annat, byggnaderna och sen människorna verkar så glada.
  kramar till dig Ingrid !
  Elisabeth

 25. Margaretha skriver:

  Ingrid!!
  Jag har helt missat det här. Har varit inne i min egen bubbla ett tag!
  Men Oj, så sorgligt. Det mesta är ju redan sagt i alla fina blogginlägg. Kan bara säga att jag håller med de flesta och att jag vet precis hur du har det nu.
  Livet blir inte alltid som tänkt sig. Tänker på dig.
  Kramar
  Margaretha

 26. Eva Henriksson skriver:

  Oj så tråkigt för er. Plötsligt händer det. Och allt förändras. Måtte ni få bättre dagar framöver. Det behövs ljus i mörkret!!!
  En stor kram från Eva i Tyresö som tittar in ibland i er Gotlandsvärld.

 27. Eleonora skriver:

  Du har en Award att hämta hos mig. Kramar till dig och Åke.

 28. Lambergsfrua skriver:

  Så skönt att Eva kunde komma hem också, även om det inte blir så länge. Jag hoppas och vill tro att din Åke kommer att återhämta sig så småningom, men att det tar tid. Så fint att ha rum med utsikt, när man är på ett sjukhus. Det är väl ganska ovanligt skulle jag tro.

  Varmaste kramar,
  Lambergsfrua

 29. Karlavagnen skriver:

  Jag som sitter långt borta och inget kan göra undrar om vänner och bekanta som bor närmare er, ställer upp? Det behöver inte så mycket, sopa/skotta undan snön, komma med portionstillagad mat som kan värmas upp, en limpa nybakat bröd, eller en påse bullar. Hjälp med skjuts? Gör ni det? Det är så himla lätt att gömma sig bakom svenskheten och tänka att nu ska jag inte störa. Men det är liiiite det man behöver göra just nu-”störa”. Svischa förbi med lite mat, en flaska vin, ett bröd, eller sopa trappan, ställa fram soptunnan eller erbjuda skjuts…

 30. Suss skriver:

  Gläds åt de små framstegen och åt de stora glädjeämnen som dyker upp, som att Eva kommit t ex. Det kommer att gå upp och ner, mer upp än ner får vi hoppas. Det gäller att ta fatt de positiva förändringarna även om de är små. Önskar er allt gott och tänker mycket på er. Kram!

 31. Gun skriver:

  Vad ledsamt att läsa, jag har ju inte varit inne på en tid. Hoppas han kryar på sig snabbt. Skickar krafter till er båda så ni kommer igenom den värsta tiden. Kom ihåg att hand om dig själv så du orkar, det glömmer man lätt i sådana här situationer.

 32. Ulla skriver:

  Jag blev mycket ledsen å dina vägnar då jag läste dina senaste inlägg. Har inte kunnat kommentera, försökte för någon vecka sedan. Nu har jag ställt in funktionen. Med alla mediciner och hjälpmedel ska du se att det sakta blir förbättringar för Åke. Det har ju inte gått så lång tid sedan stroken. Förstår att Du känner oro och vill se omedelbar bättring. Tänk också på dig själv så att du orkar med senare då maken kommer hem, men ni får säkert mycket hjälp i hemmet. Tänker på Dig!
  Kram

Kommentarer inaktiverade.