Inte ett blogginlägg och klockan är redan halv fem. :roll: Så konstigt det blev idag då!

Förmiddagen förflöt i lättjans tecken. Det är fasligt hur man kan få timmarna att gå utan att uträtta något vettigt. Jag rotade i gamla papper, pratade med några av grannarna, rotade i gamla papper igen, vattnade blommorna inne, rotade i ännu fler gamla papper, pratade med några andra grannar, vattnade blommorna i krukorna ute, rotade i andra gamla papper… Fyra gånger var jag ute i förrådet och letade. Den som söker ska finna heter det ju och jag fann det jag letade efter till slut (fast inte i förrådet). :wink:

Efter lunch sa jag högt till mig själv:”Neej, så här kan jag ju inte hålla på.”

Egentligen skulle jag behöva baka, men slingrade mig ifrån det genom att bestämma mig för att det var alldeles för fint väder för att stå inne vid spisen. I stället åkte jag till Stenstugu, för att tvätta bilen. På Stenstugu var det ingen hemma, men jag spolade av bilen i alla fall och när den väl var någorlunda ren och fönsterna avputsade for jag upp till kyrkogården i Fröjel.

Nog är det en vackert belägen kyrkogård med utsikten över skären och havet.

Tänk att få ligga så här, inbäddad i väldoftande mynta, lavendel och en stor buske med skära små rosor som just börjat blomma. Fast det syns inte mycket av stenen, men vad gör det. Den som undrar vem det är som ligger så vackert får väl böja sig ner och titta efter! (Det är inte Åkes gravplats)

Innan jag åkte hem igen tog jag en sväng ner i Strandkvior och hälsade på hos några goda vänner och där fick jag kaffe och en härlig pratstund.

Ha en fin fortsättning på tisdagen!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...