Vad är nu det här….

…undrar Ludde. Matte och husse har åkt sin väg och så kommer ”farmor” i stället? Mycket konstigt!

Hur länge ska man dras med henne?

Det är nog tur att Ludde inte vet att han får nöja sig med mitt sällskap till tisdag i nästa vecka. Fast vi får förstärkning av min syster Kerstin, som kommer med båten i eftermiddag. Vi ska bo här på Sicklings hos Ludde medan Carina och Bosse är borta.

Jag tror att det är bäst för Ludde att få vara kvar i sin hemmiljö. Sist jag hade honom på Odvalds ett par dygn, verkade han så deprimerad.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Ludde. Bokmärk permalänken.

23 svar på Vad är nu det här….

 1. Agneta skriver:

  Hej, Ingrid!
  Men så trevligt att få lite miljöombyte. Förstår att du blir glad över att din syster hälsar på, för det finns ju alltid så mycket att prata om och så får du en liten vovve som ni ska ut och promenera med. Han verkar trivas bäst hemma så detta var ju en bra lösning.
  Ha det nu så gott med syrran och vovven!
  Kramen, Agneta

 2. Åsa! skriver:

  Så du har blivit med hund Ingrid, så mysigt!

 3. Bettan skriver:

  Men lilla skrutten då. Jo han ser i alla fall ut som han är nöjd med att ha farmor där också =). Å det var ju inte fel val att vara i hans hemmiljö. Även om det för hundar ibland kan vara bra med miljöombyte.
  Här regnar det som vanligt =( Så mitt humör blir lika skit som vädret. Men det är bara att bita ihop =).
  Önskar er i alla fall en go dag/kväll. Kramis Bettan

 4. Smart! Jag tror också att hundat – och andra sällskapsdjur – trivs bäst hemma. Santos var överlyckllig när vi ÄNTLIGEN kom hem, trots att han verkade gilla att åka runt – det blir ju många prommisar då. Men på kvällen vill man nog ligga i sin egen korg, eller ännu hellre i husses och mattes sängar!! 🙄

 5. Skatan skriver:

  Vad roligt! Jag tror också att hundarna känner sig ”bekvämast” i sin egen miljö … Nu får du och din syster också gå Morgonrundan som jag med min StinaFina …

  Kram!

 6. Beppan skriver:

  Vilken tur han har den där fina Ludde som har en ”farmor” som förstår att hemma är bäst, särskilt för gamla hundar. Jag har också haft en Ludde – en Springer Spaniel….
  Förstår att du får en härlig helg med både två- och fyrbent sällskap!!
  Kram

 7. Eva skriver:

  Huvudsaken att falukorven är med 🙂

 8. kajsastina skriver:

  Hej Ingrid!
  Veckan har gått så fort här och jag har njutit av vårt vackra väder. Vilken fin hund – han ser nästan ut som han skrattar på bilden. Det blir många promenader om dagen lså det blir bra med förstärkning av din syster. Hoppas du får en skön helg!
  kram

 9. Anita Brehlin skriver:

  Nog klokt att lilla söta hunden får bo kvar hemma och det kan väl vara trevligt för dig och syrran att få bo någon annanstans ett tag. Ombyter förnöjer ju alltid.

 10. Dom är känsliga varelser dom där djuren 😀 En del kan visa teater och låtsas bli sjuka, börja halta, se helt deppade ut osv. då ägarna bara börjar tala om att resa nånstans.

  Tror nog Ludde trivs hos dig ändå!
  Ha så kul tillsammans!

 11. Hejsan Ingrid !

  Så snäll Du är som flyttar på Dig för Luddes skull.
  Du har väl någon som tittar till Ditt krypin.

  Hundar blir alltid deppiga när någon flockmedlem saknas.

  Här vräker det ner like dog and cats.

  Ha en fin dag

  Kram Majsan

 12. Raija skriver:

  Men vilken charmis 🙂 och jag förstår att du inte har något emot att vara hundvakt åt honom. Tur att du får lite hjälp nu när du inte är pigg. Krya på dig.

Kommentarer inaktiverade.