Det blåser idag också, men lite mindre än i går. Då ställde Gotlandsbåten in resorna till Nynäshamn och Destination Gotlands båtar blev försenade, men idag ska turerna gå som vanligt.

Ja, var är turisterna? Inte var det många i Klintehamn i förmiddags i alla fall. Donnersgatan låg nästan öde, på Bullbodens uteservering fanns inte en människa. ICA´s parkering var nästan tom, på Kupan hade de inte några kunder och utanför Konsum stod det bara ett tiotal bilar.

Jag misstänker att de är i Visby, för Medeltidsveckan pågår för fullt. Jag vill alltid åka in till stan en dag den här veckan och gå på Medeltidsmarknaden, men vädret har inte varit speciellt lockande, så jag har avvaktat, men nu satsar jag på att vinden mojnar och att det kan bli en lämplig dag för den utflykten i morgon.

Idag har jag lyssnat på Janne Andersson, den nya förbundskaptenen för fotbollslandslaget. Han verkar vara en ödmjuk och sympatisk person och det var trevlig att höra på honom, ett tag i alla fall och han spelade väldigt bra musik, men den sista halvtimmen blev det för mycket fotboll och fotbollslag för mig. Jag stängde av öronen och hörde bara på musiken, när det blev dags för den.

Nu ska jag gå och klä på mig lite varmare kläder. Shorts och linne kan man bara ha om man sitter i solen.

Trevlig fortsättning på onsdagen!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...