Varför ska man Metroblogga

Onsdagen den 27 juni 2007
Gårdagens regn gav välkomna 10mm och hittills idag har det kommit 11 och det ser ut att kunna bli mera i eftermiddag, temperatur runt 15 grader.

Jag fick ett mail igår från en vän som flyttat sitt bloggande till Metrobloggen och då fick jag anledning att titta lite närmare på vad det innebär. Om inte jag har missuppfattat informationen, så upplåter man reklamutrymme på sin blogg och för det får man betalt med 3 öre per sidvisning. Kruxet är bara att man inte får någon betalning förrän man uppnått 5000 sidvisningar på en månad. Då får man alltså 150:- och på den summan dras det inkomstskatt, så man får väl ut en hundralapp sådär.

Hur många av oss ”amatörbloggare” kommer upp i 5000 sidvisningar/månad? Jag tycker att det bara verkar vara ett fiffigt sätt av Metro att få billigt reklamutrymme. Vill man absolut ha reklam på sin blogg eller hemsida och eventuellt tjäna en slant på det är det bra mycket bättre att bli affiliate och ansluta sig till t e x Tradedoubler.

Jag ringde och pratade med Eva igårkväll, innan det var dags för ”Allsång på Skansen” och ”Morden i Midsomer”. De har det jättevarmt på Sicilien nu. Det är över 40 gr och krångel med strömmen på grund av överbelastning när alla kör luftkonditioneringarna. De kände sig smått desperata och funderade på att ut och köra så att de kunde få svalka av sig i bilen. Där fungerar i alla fall AC-n. Det jobbigaste är att det är så varmt om nätterna också. Det är inte lätt att sova när det är runt 35 grader i sovrummet. Vi har det nog ganska skönt här med vårt svala sköna sommarväder. Roligt var det i alla fall att uthyrningen på Villa Citrus går bra. Nu har de i princip fullbokat under juli/augusti.

Idag har vi varit duktiga jag och maken och fått båda dörrlåsen till våra sovrumsdörrar att fungera. Läser du det här Göran, så vet du att nu är det fixat! Du kan lugnt kommat tillbaka, för nu kan du få stänga dörrarna om dig.

Nu ska vi ta en sväng på Klinte och handla, jag måste få hem spackel och färg för att försöka snygga till skadorna vi ställde till med.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i IT & Internet, Vardag och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *