Världspremiär i Visby

Onsdagen den 4 juli 2007
Växlande är det idag, men nu ser det mest mulet ut och det känns nästan som om det är åska i luften. Det är varmt, termometern står på 23 gader.

Det blev inte så mycket regn igår. Det började regna först mot kvällen och det kom totalt 6 mm. Åke höll på och bröt upp sten i marken bakom ladugården för att lättare komma fram med gräsklipparen och jag städade i köket. Skafferi och kylskåp blev genomgångna. Har man inte rensat på ett tag kan man hitta många mystiska saker där!

Jag läste i dagens GA att det är världspremiär i Visby på fredag. Det händer minsann inte så ofta, så då måste vi nog ta oss en vända till “stan”.

Här är annonsen! Mari Jungstedt är en av våra duktiga deckardrottningar som skriver böcker med handlingen förlagd till Gotland. Det finns lite att läsa om henne i min sida Bokhyllan.

Idag slits jag mellan behovet av städning och gräsklippning. Till bådadera krävs hyfsat väder så det är ett svårt val, men det har blivit städning på förmiddagen i alla fall. Och nu ska jag fortsätta med skurtrasan ett tag till.

Ha en trevlig “piglördag”

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Trevliga händelser, TV o Video o Kultur och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *