Vart tog den här dagen vägen?

En jättefin och solig dag har det varit idag och jag vaknade pigg och utvilad, men sen vet jag inte riktigt vad som hände. Det har inte blivit någonting speciellt uträttat idag. En lätt fredagsstädning på förmiddagen och sedan var det nästan lunchdags.

Inte ens något bröllop blev det för min del idag. Jag satte på TV:n ett tag
för att se vigseln mellan prins William och Kate Middleton, men det blev inte många minuter, för jag skulle åka till Klintehamn och klippa mig och när jag var färdig vid frissan åkte vi upp till kyrkogården i Fröjel och vattnade och fyllde på jord på rabatterna.

När vi var hemma igen tänkte jag se hur det gått med bröllopet, om de blivit gifta eller om någon av dem svarat nej, men eftersom jag misstänkte att en så uppseendeväckande händelse snabbt skulle visa sig bland nyhetsrubrikerna valde jag att ta en titt via datorn och då allt verkade lugnt, satte jag mig ute i solskenet en stund med DN:krysset, i stället för att sitta inne och se på TV.

Två miljarder människor världen över följde det här bröllopet, men jag måste erkänna att jag har lite svårt att förstå att det kan vara så otroligt intressant att se ett engelskt par gifta sig, även om den ena av dem råkar vara av kunglig börd. Det är klart att det kan vara roligt att se alla vackra ”kläboningar”, alla smycken och alla fantastiska hattar, men ändå?

Såg du på Talang på TV4 ikväll? Vilken röst han har Steve Thoreson från Seattle!Blir han kanske 2011 års Talang?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Stenstugu, TV och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

8 svar på Vart tog den här dagen vägen?

 1. Kusin Göran skriver:

  Nej, vi såg inte på Talang. Vi tittade på Så ska det låta. Jag tycker programmet är bra trots den där Settman som har så konstig humor.
  Trevlig helg på er å hälsa till Åke!

 2. hej Ingrid !

  Tur det finns olika program att välja på. Tänk så snopen jag blev, när jag tänkte njuta av ”Hem till gården”, upptäcker vad det är istället. Hade inte en aning.Såg lite på det och småsnyftade då jag tänkte på Mamma Diana som såg ”skådespelet”från ovan.Denna unga vackra kvinna förolyckas så brutalt.

  Skulle städat, men gick ut en runda och handlade hos invandraren lammfärs som jag gjorde färssås av.Det blev för salt, så hade i en liten burk majs och frysta ärtor.
  Det gick att äta med creme fraiche till.

  Trevlig Valborg !
  Nu ska vi hälsa sköna Maj välkommen till våt bygd igen.

  Kram Majsan

 3. Znogge skriver:

  Vissa dagar bara går av sig själv utan att mycket blir gjort… Min fredag var stressig och det kändes på kvällen.

  Önskar er en fin Valborg!

  Kram

 4. Skatan skriver:

  Vissa dagar … många fler nu för tiden av någon konstig anledning … försvinner liksom bara. Inte heller jag såg bröllopet … jag var i Stockholm hos den där läkaren jag missade i tisdags och när jag kom till pappa satt haaan och tittade och då ville jag inte störa. Han har blivit mer och mer enstöring och har ingen TV själv längre så jag tyckte det var roligt att han satt där med gänget. När jag kom tillbaka hade han inte bara sett vigseln en … utan två gånger 🙂 . Och tänkt på mamma, påstod han.

  Den dagen blev läkarbesöket i alla fall av men annars … vart tog den vägen?

  Kram!

Kommentarer inaktiverade.