Vårtävling

En mulen och lite grå måndagsmorgon är det idag och mot kvällen ska det bli blåst och blötsnö/regn, vad passar bättre då än att drömma om våren. Hos Tekla Maräng kan man få tävla om fröpåsar och då är det klart att jag är med.

Tävlingen pågår till den 12 februari, så vill du vara med är det inte för sent ännu. En information som det ju egentligen är dumt av mig att lämna ut, för då minskar ju min vinstchans, men inte gör det någonting.

Nu ska jag gå och klä mig, visst är det hemskt att man sitter här i mysdressen och inte klätt sig ännu när klockan är nio. Vilken dekadens 😉

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Tävlingar och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

14 svar på Vårtävling

 1. Ailas skriver:

  Ingen dekadens alls, bara en mänskligt skön inställning till livet! Klockan ska inte styra ditt liv, det ska du göra själv… 😉

  Här är det grått och ett par plusgrader, så det är som det är. Ska visst regna lite också i eftermiddag. Så småningom på väg till kallare väder, men vi får komma ihåg att det faktiskt är bara februari. Det känns dock som om vintern varat en hel evighet. Jag ska ha en lång pratlunch på stan idag och sådant skapar både värme och sol i hjärtat. Det gäller att förvalta tiden.

  Hoppas att du får en trevlig måndag!
  Kram

  • Ingrid skriver:

   Det känns verkligen lyxigt att i godan ro kunna sitta och dricka sitt morgonkaffe, läsa tidningen och kolla datorn och kanske göra ett första blogginlägg innan man börjar dagen.

   Vi får försöka göra det bästa möjliga av tiden vi har här, även de dagar som inte känns så roliga. Söker man kan man nog alltid hitta några glädjeämnen 🙂

 2. Tina skriver:

  Tänk att jag oxå har tänkt den tanken… *skrattar* Ju fler som vet om uttlottningen, desto mindre chanser har jag… Men det är ju så roligt med lotteri så samtidigt vill jag unna andra den glädjen.

  Och jag håller på och planerar ett själv. För snart fyller min blogg 1 år. Och även om jag skapade den för släkt och nära vänner så har den blivit en ”bloggvänsträffpunkt”. Jag har fått inblick i främmande människors liv och delat med mej av mitt till dom. Jag får veta lite om hur man lever i andra länder och jag får skratta med i andras glädje. Och ibland även gråta med i deras sorg.. Jag får upplysningar om bra tidningsartiklar, recept och handarbetsmönster. Och jag får skriva precis så ofta och så sällan som jag vill/kan…. Bloggvärlden är fantastisk!!

  Idag börjar jobbet och då kommer jag nog inte åt att titta in hos dej så ofta, och hinner säkert inte göra så många inlägg heller. Men jag kommer igen..

  • Ingrid skriver:

   Visst är bloggande helt fantastiskt! Jag vet inte vad jag skulle roa mig med om jag inte hade det är sättet att få ta del av andra människors tankar och funderingar och få lufta mina egna givetvis.

   Det blir spännande att se vad du hittar på för tävling, där hänger jag givetvis på.

   Lycka till på jobbet och jag har ju koll på dig här till vänster 😉 så jag ser när du uppdaterar.

 3. Ia skriver:

  Det där är INTE dekadens….det är att njuta av livet och tillvaron!!!!!

 4. Lambergsfrua skriver:

  Vadå dekadens, Ingrid? Nej du, det är att njuta av livet och vara snäll mot sig själv. Det måste man kunna få unna sig nu, när man inte har några arbetstider att passa.
  Vi klar oss inte heller förrän efter frukost då också morgontidningen är genomläst. Det är en behaglig start på dagen.
  Önskar dig och Åker en skön kväll!
  Varma kramar

  • Ingrid skriver:

   Visst ska vi unna oss att ta det lugnt och njuta av tillvaron, men att inte vara klädd förrän fram på förmiddagen är ju en alldeles ny erfarenhet och lyx.

   Ha en kväll ni också!

 5. Znogge skriver:

  Då hoppar jag ädelt över att tävla så att dina chanser inte minskar 😉

  Storm på gång här om jag förstått saken rätt…

  Kram

 6. Agneta skriver:

  Hej, Ingrid!

  Efter att ha läst dina rader så är jag uppenbarligen så dekadent som det går att bli 😉 När inget besök väntas så är det som vanligt. Joggingbrallor, polojumper och nu är det dags att dra på benvärmarna ända upp till knäskålarna också. Det blåser ju halv storm som letar sig in genom alla springor i fasad och fönster. Brrrr…jag hatar golvdrag!

  Snö och regn har vi haft i dag, som omväxling 😉

  Några fröpåsar behöver jag ej, så jag överlämnar dom med varm hand till dig som har trädgård 🙂 Köper färdiga blomster när det blir så dags att fylla lilla balkonglådan.

  I kväll väntar ”Spårlöst” på TV och det är alltid lika spännande och gripande människoöden man får ta del av. Och frågan om att adoptera barn fr. andra sidan jordklotet ställs liksom på sin spets, samtidigt.

  Ha det så gott!
  Kramen, Agneta

  • Ingrid skriver:

   Jag har sett att ni skulle få riktigt oväder med stormbyar. Tur att du har ordentliga benvärmare, för fryser man om benen och fötter blir man kall i hela kroppen.

   Vi har väldigt kalla golv, för huset är bara byggd på en krypgrund, så det finns ingen värme underifrån och trossbottnen är nog ganska dålig. Så på vintern måste man ha ordenligt på fötterna, det går inte att gå i några sandaler eller öppna skor då inte.

   Här har det regnat hela kvällen, få se vad det blir av vädret nu, det verkar som om vintern kommer tillbaka igen.

   Ha en skön fortsättning på kvällen och en god natt!
   Kram Ingrid

 7. Hejsan Ingrid !
  Om det bara vore Du och jag som tävlade om de där fröpåsarna, skulle nog Du vinna.För jag har då ingen tur i spel.
  Jag köpte ju sommarens fröer.Om jag nu sätter bara på skoj, älskar att bli Mamma, så k’änns det varje gång det kommer upp små gröna embryon.Har inte fått hem någon jord än.
  Måste fixa skjuts först.
  Har varit på stan hela dagen och Maggan i två timmar.Har inte hunnit med att sitta här något sedan i morse.
  Yngve for in på sjukhus med ambulans vid samma tid som jag for till stan.Har pratat med både Sonia och sonen Lennart.Ingen kan göra något
  åt Kasper, innekatten.Ska se i morgonbitti om han kommer då jag ropar.
  Trodde alla problem var ur världen.Tydligen inte.Ingen har nyckel till Yngve heller.Ingen verkar bry sig. Mi bryr sig,men har faktiskt inte lust om jag ska vara ärlig.Har skrivit till katthemmet där jag är medlem.
  Tråkigt när det blir så här.
  Yngve var uttorkad totalt nedgången, Aleristjejerna ser inte till att han får mat och vatten ens en öl. Han mådde bra när jag fanns till hands.
  Ja, det var väl inte så kul att beklaga mig hos Dig.Skulle väl ha skrivit ett inlägg,men det var så få som visste om Yngve o.Katten.Bara Du och någon mer.

  Ska snart se ”Det Okända” det tycker jag är spännande, Spårlöst, då bara tjuter jag, för det är så sorgligt.

  Kram Majsan

  • Ingrid skriver:

   Stackars dig Majsan, som får såna bekymmer. Hoppas att det ordnar sig med både Yngve och katten.

   Jag har just sett Gynekologen i Askim, den serien tycker jag är rätt roligt att se på.

   Kramar till dig!

Kommentarer inaktiverade.