I förmiddags tog jag en sväng med bilen, för jag ville kolla läget på gravarna. Det var grått och dimmigt väder och regnet hängde i luften. Jag åkte först till Klinte kyrkogård och på mammas och pappas grav såg det hyfsat ut och jorden i planteringslådan var ännu frusen, så det är absolut inte aktuellt med några nyplanteringar ännu på ett tag, men jag tog bort gravlyktan, för nu blir det inte av att tända några ljus längre.

På Fröjel kyrkogård var det likadant. Lådorna var alldeles djupfrusna, en gravprydnad såg ganska trött ut, så den tog jag bort och så lyktorna förstås. Nu är det bara att vänta på solen och värmen innan man kan göra något mera, men det ser ut att dröja ett tag.

De här små vildkrokusarna struntar i att det är kallt och ruggigt. Jag såg dem inte igår, men i dag var grannens gräsmatta alldeles full av dem. Man glädjer sig åt varje litet vårtecken, även om SMHI pratar om mera kyla och snö.

Innan jag åkte hem stannade jag till vid Konsum och köpte mig en semla och det får nog bli året sista. Fettisdagen var jag bortrest, så den missade jag.

Trevlig tisdag!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...