Vårtecken vecka 8

Det är blåsigt och halvmulet idag, men skapligt varmt, 6° står termomentern på just nu, så jag ska nog ta mig en promenad lite senare.

I min rabatt idag

När jag tittade ut genom vardagsrumsfönstret i morse och böjde mig fram för att för att kolla om katten varit i farten i rabatten, fick jag se årets första utslagna krokus. Det fanns för övrigt inga spår efter katten, så det verkar som om jag lyckats bryta hans beteende.

Mötet igår kväll var trevligt och bjöd på en överraskning, för vi skulle få besök av vår ekonom på Riksbyggen och det visade sig var en före detta arbetskollega till mig från tiden på Faktab (nuvarande Payex). Det var jätteroligt att få prata med henne och höra vad hon gjort under de fjorton år som gått sedan vi sågs senast.

Kaffe och semla fick vi också och jag drack kaffe trots att jag kan ha problem med sömnen om jag dricker det för sent, så när jag så småningom kom i säng tänkte jag givetvis ”jaha, nu kommer jag inte att kunna somna” och så gjorde jag det och vaknade inte förrän klockan var åtta i morse. 😉

Trevlig torsdag!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Odvalds Brf, Vårtecken 2015. Bokmärk permalänken.

8 kommentarer till Vårtecken vecka 8

 1. Geddfish skriver:

  Konstig vinter, konstig vår.
  Nu ska jag snart tåga iväg till Örebro. Så hej svejs och kram, Gerd

 2. Birgitta skriver:

  De där sena kaffetårarna kan vara farliga. Själv dricker jag aldrig kaffe efter 15.00 eftersom jag redan utan kaffe har insomningsproblem. Men skönt att du fick sova:). Dagen blir så mycket lättare efter en rejäl natts sömn.
  Kram på dej!

 3. Znogge skriver:

  Minsann, ingen regel utan undantag då 😉 Skönt att du fick sova för nattsömnen är verkligen A och O!

 4. Kraka skriver:

  Det är något speciellt med de första lökväxterna som kommer upp! Det ger hopp om nytt liv och framtid. Skönt att katten insett att den inte var välkommen i rabatten. Här ligger de båda katterna i sängen och passar mig. 🙂

  Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *