Veckans fototriss – Fult

8º November förnekar sig inte idag heller, det är regn och rusk och ganska blåsigt. Dagens tema i fototriss skulle man väl egentligen kunna illustrera genom att ta några foton ut genom fönstret, för det är grått och trist, våra nystädade gräsmattor är fulla av löv igen och på gården är det stora vattenpölar. Nej, det får allt vara, jag har botaniserat i arkivet i stället. Så här skriver Helena om temat Fult:

VECKANS TEMA
Ofta avbildar vi ju sånt vi tycker är fint, men den här veckan ska vi göra det motsatta – för din Fototriss ska ha FULT som röd tråd. Fast det som är fult för dig kan någon annan tycka är vackert, och tvärtom. Man kanske kan säga att fulheten ligger i betraktarens ögon… Så fram med kameran och fotografera fult – på ett eller annat sättKlotter är nästan alltid fult, om det inte är väl genomtänkt och konstnärligt, här är det bara kludd.


Kungsträdgården i juni i år. Där var fullt av bråte, som fåglarna släpade omkring med.


Intill den medeltida muren i Visby placerar man ut fula skyltar och låter bilarna köra in och parkera i valven, det är jättefult tycker jag och borde absolut förbjudas.

Bilderna går att förstora om du så skulle önska.

Fler som visar sina fula bilder hittar du HÄR idag.

Du kommer väl ihåg Dagens röst i Daxbloggens tävling.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Blandat. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *