Veckans fototriss Rosa (till förmån för Rosa bandet)


VECKANS TEMA
För att stödja Rosa Bandet fotograferar vi därför ROSA den här veckan i Fototriss och nu är det upp till dig att tolka det rosa temat med dina tre foton! Vill du dessutom låta din triss betyda något extra, får du hemskt gärna följa min uppmaning här nedanför.

UPPMANING
Jag vill uppmana alla Fototrissare (och alla andra besökare här) att ge ett bidrag till Rosa Bandet-kampanjen. Jag har startat en insamling i Fototriss namn och alla är välkomna att skänka en femtiolapp, en tia eller vad ni vill – alla kronor räknas! Som en extra bonus kommer jag dessutom att skänka en krona per deltagare den här veckan, så bara genom att delta i Fototriss bidrar du indirekt med en krona 🙂 Klicka HÄR för att komma till insamlingen.

Trots mulet och grått väder gav jag mig iväg ut på en förmiddagspromenad för att leta rosa saker. I trädgården finns det ju ännu en och annan rosa ros och det är bildarkivet också fullt av, i salen har vi rosa medaljongtapeter och det finns porslin med rosa mönster och ett och annat klädesplagg i rosa hänger det nog i garderoben, men jag ville hitta något ute i naturen. Det var inte lätt, men några (klickbara) foton blev det i alla fall, allt är väl inte från naturen, men nästa.Här blommar ännu tidlösan/nakna jungfrun


En av våra sommargrannar har en vas med rosa sidenrosor i fönstret.


Den här rosa blomman stod på dikesrenen, jag vet inte vad den heter, men söt är den.

Fler som är med i Veckans fototriss idag hittar du HÄR

När jag ändå var ute tog jag några foton till längs min väg. Den här svängen jag går är precis lagom lång. Den tar ungefär en timme att gå den om man inte stannar och fotograferar för ofta. Enda nackdelen med den är att det är ganska lång sträcka att gå på stora landsvägen och det gillar jag inte, men nu är det så vått, så det är svårt att ta sig fram nere vid stranden, då är det här ett alternativ.


Lilla Karlsö Lammöron Skeppssättningen vid Gannarve
Klickbara bilder.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Blandat. Bokmärk permalänken.