Vem är den skyldige?


Och vem var offret?

Det finns två misstänkta till det här illdådet. Utredning pågår, men det lär blir svårt att avgöra vem av dem som är den skyldige. Eventuellt är båda två inblandade och för tillfället i onåd. Jag hotade först med att de inte skulle få någon mat, men det vore ju väldigt korkat! Jag får fundera ut något annat straff. Lite mindre klapp o kel kanske???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Tyckt o Tänkt, Våra Katter, Vardag och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

0 svar på Vem är den skyldige?

 1. Astrid skriver:

  Du får prata allvar med dina inblandade och hota med bad eller så.
  Kanske tandborstning
  Men den enes död den andres bröd
  Vi människor dödar ju dagligen och äter, desutom låter vi andra göra det åt oss
  Ja ja vilka rovdjur vi är

 2. Inger Maryissa skriver:

  Ja, det blir nog svårt att avgöra vem som är den skyldige 😉
  Inte lätt med kissar ( som jag gissar på ) som älskar att jaga och rovdjursinstinkten tar över…
  För de är ju rovdjur i grunden, både små och stora kissar.
  Kram

 3. Pysen73 skriver:

  Det händer då och då här också… men oftast gör de faktiskt det de är anställda för, fångar möss :o)

 4. Znogge skriver:

  Som sagt, den enes död är den andres bröd och rovdjur finns det många av i vår herres hage!

 5. Mien skriver:

  Det finns nästan bara fördelar med att ha katt. Det här är väl enda nackdelen kanske. Elof jagar nattfjärilar och det känns inte riktigt lika makabert.

  • IngridL skriver:

   Ha,ha jag misstänker att Elof inte säger nejtack till en och annan fågelunge om det skulle råka komma någon i hans väg!

 6. elisabeth skriver:

  har ju själv innekatter 2 st med stor inhängnad på baksidan för jag vill ha den fri från rävar och rådjur och allt som de äter och fästingar och allt annat man får på köpet. Men jag sköter grannens 2 härliga, inutiva och personliga katter varje dag, de är som ’mina’. Tiden har gått och nu efter 2 år tycker de jag är så snäll så de började i våras komma dragande med musar och bamseråttor, det gick inte att gå ut en mörk morgon efter tidningen, man antingen klev på en eller så när man går ut, rusar de in så fort så man knappt hinner hejda dom, är de såna. jag hade stora spaden intill på trappen och kastat den ett flertal gånger efter katten, men en stark vetskap förstås att inte skada dom, de har blivit så rädda att de släppt musen, och efter ett par gånger så så är de betydligt lugnare hit med musar, glad är jag för fy det är sååå äckligt. Undrar vad de tänker när jag gjort så, du ska se deras snopna min 🙂 sen har jag gått in och inte visat mitt intresse för dom på många timmar……… gjort susen,så jag tror på en skrämselattack vid tillfället för då kopplar den musen med obehag hos mig…. ha ha. kram och ha en fin dag.
  men jag tycker du ska ta dina katters upptåg med ro, annars skulle de inte vara friska, och de har ju en arbetsuppgigt hos er de oxå. Tror ofta det kan vara så att de har tråkigt och instinkten kommer an….

 7. Maj-Britt skriver:

  Nu har det blivit fel i kommunikationen mellan dig Grållan och Svarten. Det var ju en skadad eller sjuk fågel som fick hjälp att komma till dom sälla jaktmarkrerna. Nu får du klappa om dom och förlåta.