Verkligheten tränger sig på

Torsdagen den 20 september 2007
Efter en natt med regn och blåst vaknade vi till en mulen morgon med regnet hängade i luften det båser kraftigt och är 12 grader nu vid 9-tiden.

Den tråkiga nyheten idag är ett knivrån, som begicks mot en taxichaufför i Klintehamn inatt. Inte ska man inbilla sig att man lever utan risk för överfall och våld för att man bor på lilla Gotland i lilla Klintehamn.
Det är bara att inse att verkligheten tränger sig på och att vi får lära oss att leva med sådant här. Vi här på landet har varit godtrogna och knappt låst omkring oss, men det har blivit helt annorlunda nu. Det enda positiva i det hela är att polisen var snabbt på plats och redan kunnat gripa förövarna.

I en trevlig arikel i Helagotland.se kan man läsa om “Stickan” Nilsson från Visby, som är släkt med kungen på Samoa. Släktskapet har varit känt sedan 1986, då Stig Nilsson blev uppringd av utrikesdepartementet (UD). Det är en fascinerade historia som berättas!

Vad händer på Stenstugu idag? Åke är iväg och tar vara på ett vindfälle och jag ska avsluta morgonpasset här vid datorn och ta ner gardinerna i salen och tvätta dem. Höststädningen är på gång!

En liten undran: Vart har tjejsnack tagit vägen den här veckan? Inte ett mail och inget meddelande på tjejsnackshemsidan heller?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Glädjande, Nyhetskommentarer, Tyckt o Tänkt och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.