Vi fick se solen i dag också

Iklädd mina nyförvärvade gummistövlar tog jag mig en promenad efter lunchen idag. Det regnade litet på förmiddagen och regnet hängde i luften när jag gav mig iväg, men jag kände att jag behövde ut och röra på mig ett tag. Jag var så tung i huvudet och kände mig nästan lite illamående, men det gick faktiskt över när jag varit ute ett tag. Kan det ha berott på syrebrist kanske? Stövlarna var inte speciellt bekväma att gå i och det stänkte på mig från bilarna jag mötte, så det blev inte så lång promenad.

Sedan jag kom hem igen har jag suttit i köket och läst och helt plötsligt blev det väldigt ljust, det var som plötsligt började lysa och nu är himlen alldeles blå. Solskenet avslöjade att jag borde tagit en vända med dammsugaren, men strunt samma, det är bara jag själv som ser det, det kan jag göra på måndag.

Ikväll ser vi på Melodifestivalen och hejar på Pernilla Wahlgren och låten ”Jag vill om du vågar”, för den är gotlänningen Jörgen Ringqvist en av upphovsmännen till och allt gotländskt måste man ju stödja.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Blandat. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *