Vi fick se solen till slut

image

Efter en hel dag med åska och regn har molnen lättat lite och solen tittar fram, men nu är det bara 18 grader och väldigt blåsigt, men egentligen skulle jag nog kunna ge mig iväg ut, fast har jag nu suttit här och häckat hela dagen, så tror jag att jag håller mig inne i kväll också. Jag har just ätit en god osttoast och druckit en Birra Moretti, så jag klarar mig.

image

Jag har suttit och läst och lyssnat på gotlandsradion och tittat på tv på paddan och hållit koll på trafiken nedanför min balkong. På förmiddagen var brandkåren här och länspumpade, för hotellets egna pumpar gick för fullt för att hålla reservaggregatet till elen torrt, för naturligtvis blev det strömavbrott. Reservaggregatet försörjer receptionen och trapphusen med el, men i lägenheterna var det avbrott hela förmiddagen. Jag var väldigt belåten med mitt nödbatteri som verkligen kom till användning både till mobilen och surfplattan.

image

Det har varit många som trotsat ovädret och gått ut. Det kom många gäster med ett sent flyg från Stockholm igår kväll och de behövde nog ut och handla mat. Av förklarliga skäl så kom det ju varken bröd-eller fruktbil idag. Gårdagens sångare har jag sett skymta förbi ett par gånger.

I morgon är det sista dagen här, så jag håller verkligen tummarna för att det blir bättre väder då.

Hjälp gärna till!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Blandat. Bokmärk permalänken.

13 svar på Vi fick se solen till slut

 1. Musikanta skriver:

  Skönt att få se solen de sista dagarna. Tur att du hade ett nödbatteri – inget kul när elen inte funkar. Hos oss får vi slut på vattnet så fort det är strömavbrott.
  Kram från Ingrid

 2. Znogge skriver:

  Jag håller självklart en tumme riktigt hårt för att du ska få njuta av sol och värme sista dagen före hemresan! Har hotellet wifi nu? Minns att det inte fanns när vi bodde där utan bara en riktigt slö dator i receptionen. Men wifi blir väl mer och mer ett krav nu för många turister.

  Kram

 3. Oj, vilket oväder ni har haft idag! Håller tummarna för att du får en fin sista dag där nere!
  Kram och tack för kommentar i min blogg!
  Monica

 4. Geddfish skriver:

  Nu måtte du väl få fint väder i morgon! Otur med oväder, men det har väl drabbat många ställen.
  Lycka till och kvällskram, Gerd

 5. Välkommen hem till solen Kram från BoB 😆

 6. Har läst din blogg baklänges så då jag skrev förra kommentaren visste jag inte att du var där sista dan – men lite sol blev det ju ändå – och semester är semester, du har träffat trevliga människor och ätit gott!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *