Vi hade i alla fall tur med vädret….

…igår kväll. Den där klassiska kommentaren från tv-komedin från 1980 med samma namn, har man all anledning att lägga till denna sommar när man inte kan veta från den ena dagen till den andra vad som väntar. Idag är det bara 15°, hemskt blåsigt och alldeles igenmulet och några stänk har jag fått på köksfönstret.

Igår kväll däremot hade vi ett par helt underbara timmar vid Kronvalls fiskläge. Vi var ett trettiotal SPF:are och ett par barnbarn som samlades runt grillen med våra korvar, grillspett och köttstycken. När alla ätit färdigt tog Erling fram dragspelet och det blev en stunds allsång innan några satte igång kubbspelet, medan vi andra satt och pratade och umgicks med varandra. Mer komplicerat än så behöver det inte vara.

Om du vill se flera bilder från kvällen kan du klicka HÄR.

Någon solnedgång inväntade vi dock inte, för det blev lite småkyligt när solen sakta dalade ner mot Karlsöarna, så vid halvniotiden skiljdes vi åt.

Idag är det en spännande sommarpratare – Sverker Olofsson. Tänk om det kunde klarna upp så att man kunde parkera i solstolen efter lunch, men går inte det är ju soffan ett bra alternativ. (Nu glimtar solen fram mellan molnen, så jag kanske får min önskan uppfylld.)

Trevlig fredag!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Odvalds, SPF, Utflykter. Bokmärk permalänken.

8 svar på Vi hade i alla fall tur med vädret….

 1. Geddfish skriver:

  Vi har alla de vädersorter. Jag är väl ganska nöjd, då jag kunnat vara på balkongen mest hela dagen – förutom cyklingar, promenader osv.
  Men det har blåst lite kyligt, så en får allt ta på sig.
  Missade Sverker, ja jag missar alla sommarpratare, förstår inte detta.
  Ha en fin kväll, kram, Gerd

 2. Laila Östergren skriver:

  Ja vi hade verkligen tur med vädret. Jag var inte så sugen på att ge mig i väg men när vädret nu var så bra så gällde det att passa på och det är ju alltid trevligt att åka till stranden och
  träffa lite folk.
  Kram

 3. Tyvärr – idag är vädret om möjligt ännu mer höstlikt med bara 15-16 grader och lite stänk. Blåser det också så är ”lyckan” fullständig….. 🙄
  KRAM
  Susie

 4. Znogge skriver:

  Vilken trevlig kväll och visst har du rätt, mer komplicerat än så behöver det inte vara 🙂

  Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *