…igår kväll. Den där klassiska kommentaren från tv-komedin från 1980 med samma namn, har man all anledning att lägga till denna sommar när man inte kan veta från den ena dagen till den andra vad som väntar. Idag är det bara 15°, hemskt blåsigt och alldeles igenmulet och några stänk har jag fått på köksfönstret.

Igår kväll däremot hade vi ett par helt underbara timmar vid Kronvalls fiskläge. Vi var ett trettiotal SPF:are och ett par barnbarn som samlades runt grillen med våra korvar, grillspett och köttstycken. När alla ätit färdigt tog Erling fram dragspelet och det blev en stunds allsång innan några satte igång kubbspelet, medan vi andra satt och pratade och umgicks med varandra. Mer komplicerat än så behöver det inte vara.

Om du vill se flera bilder från kvällen kan du klicka HÄR.

Någon solnedgång inväntade vi dock inte, för det blev lite småkyligt när solen sakta dalade ner mot Karlsöarna, så vid halvniotiden skiljdes vi åt.

Idag är det en spännande sommarpratare – Sverker Olofsson. Tänk om det kunde klarna upp så att man kunde parkera i solstolen efter lunch, men går inte det är ju soffan ett bra alternativ. (Nu glimtar solen fram mellan molnen, så jag kanske får min önskan uppfylld.)

Trevlig fredag!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...