Även om det blåste lite, så blev det en trevlig grillkväll med SPF vid Valbyters fiskeläge i Västergarn. Jag visste inte ens vad Valbyter var för någonting och ingenting om var det låg, men hittade dit efter lite felkörning. Det är stranden som ligger söder om Västergarns hamn och det var ett fint ställe med skyddande enar där vi sökte lä.

Vi fick trevlig information om Västergarn och Valbyter av en man från trakten, som jag tyvärr inte uppfattade namnet på. Jag kände ju igen honom, men jag och namn….. :(

Grillen blev snart fylld av korvar, hamburgare, spett och köttbitar. Några av deltagarna hade barnbarn med sig och de ville naturligtvis också var med och grilla.

När vi var mätta och belåtna gick vi ner till stranden och tittade på de fina länningarna. På Gotland kallas de här landningsplatserna för båtar för länningar.

Nu var vi trötta på blåsten och gick in och satte oss i en fin strandbod, där Erling Lindvall underhöll oss med dragspelsmusik en stund och sedan satt vi bara och pratade och hade en stunds skön gemenskap innan vi skildes åt.

Snart är det snart dags för mig att gå till sängs, för i morgon väntar nya utmaningar. Jag ska på Kupan och jobba i butiken, så då får det inte bli någon sovmorgon. :wink:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...