Vi missar världspremiären

Fredagen den 6 juli 2007
Växlande är det idag också och det känns nästan som om det skulle kunna bli regn. Temperatur runt 20 grader.

Igår blev det gräsklippning. Maken startade med att klippa bakom ladugården, men sen kom han in i trädgården med åkgräsklipparen och klippte där det gick att komma fram med den, så då fick jag nturligtvis också rycka ut. Det går som hejsan när vi är två som hjälps åt.

Vid lunchtiden började det stänka lite, men det blev bara några droppar regn. Jag bakade på eftermiddagen och så lyssnade jag färdigt på Camilla Läckbergs “Tyskungen”. Den är bra, men nog inte en av hennes bästa. Att referera två förlossningar med bara några sidors mellanrum blir nästan för mycket. Katarina Ewerlöv var uppläsare och hon är alltid bra!

På kvällen var Bosse och Carina här och åt middag med oss. Vi behövde hjälp av Bosse med ett avloppsrör och vattenlås från ett tvättfat, som rostat sönder. Vår duktige son ordnade det på ett par minuter, så nu kan man tvätta sig igen.
Igår fixade jag också lite med startsidan/Ingrids Sida som fått ett delvis nytt utseende med några reklambanners bland annat. Själv ser man ju sin sida så gott som varje dag och då är det kul att förändra den då och då.

Världspremiären missar jag idag. Det är en del att pyssla med här hemma och vi ska till Visby på måndag för att hämta min syster Kerstin vid båten, så jag får väl lugna mig och köpa boken då istället. Den blir ju inte signerad, men det får väl gå.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Gäster, Nytt från Stenstugu. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *