Vilken lyckad förlängning!

En spekulativ rubrik kanske, men det är inte alls som man kanske kan tyda den, om man har lite livlig fantasi av visst slag.

Kommer du ihåg att jag skrev att greps av speldjävlen förra veckan och satsade 58:- på lotto? Till min förvåning upptäckte jag ett mail från Svenska Spel i söndags där de meddelade att jag vunnit 80:- på min Jokerrad. Vad skulle jag nu göra med den vinsten? Jo jag förlängde mitt spel en vecka och satsade alltså 58:- igen.

Spänningen var stor i kväll när det var dragning på TV4 och till min stora glädje kunde jag konstatera att jag vunnit på min kupong den här veckan också. 112:- blev vinsten den här gången. Nu har jag förlängt mitt spel en gång till, för ingen vet ju hur det här kan sluta.

Efter lottodragningen såg vi på ”Så mycket bättre”, där det idag var Petra/Septembers dag. En riktig premiär fick vi var med om, för Lasse Berghagen avslöjade att det var första gången han sjön på engelska offentligt. Han sjöng Petras låt ”Because I love you” och det gjorde han med stor innerlighet och värme. Jag gillar verkligen det här programmet och tycker att det är bra mycket trevligare än till exempel ”Stjärnorna på slottet”. Fast om jag ska vara kritisk, så känns det ibland som om deltagarna vore medlemmar i Sällskapet för inbördes beundran. Jag undrar om de verkligen beundrar och älskar varandra så mycket som de påstår?

Ha en god natt!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Tävlingar, TV och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

15 svar på Vilken lyckad förlängning!

 1. Karin skriver:

  Här har blivit så julpyntat och fint!
  Jag har antagit din utmaning, men hittade den hos Annette….
  Kul med uttrycket bläckfisken… Själv har jag aldrig gillat de där hemska pappersstjärnorna, och inte dagens stjärnor heller som står på en pinne.
  Vi hade en stjärna i trä under många år, men den finns inte mer.
  Önskar dig en riktig mysig advent!
  Kram Karin

 2. Agneta skriver:

  Hej Ingrid!

  Varmt grattis till vinsterna! Oavsett vad som händer så ligger du ju på plus nu och du tycks kämpa duktigt för att ”bli av” med insatsen. Modig är du, jag hade stannat här. Pausat ett tag, i alla fall.
  Men det ska bli spännande att läsa vad den totala vinsten blir till slut 😉

  Blev så full i skratt, för jag hade tänkt skriva några rader om just ”Så mycket bättre” och tänkte då skriva i rubriken: ”Gruppen för inbördes beundran” och så läser jag mina tankar här 🙂
  Men det gör väl inget, går ju bra att fler skriver ner sina synpunkter.

  Ett småtrevligt program, men som sagt….dom äter gott, dricker gott och mycket(!) samt bor billigt (?) på vår bekostnad en hel vecka för att i slutändan göra reklam för sig själva och skivorna. Det är ju vad program av denna sort handlar om, vad jag kan förstå. Bra reklam för både sångare och textförfattare!

  I dag hörde jag för andra gången, Di Leva sjunga Berghagens låt ”Sträck ut din hand”, på radion! Sådant ger klirr i kassan för båda två, dels för den som sjunger och dels för den som skrev texten 😉 Och det är väl så det är tänkt framöver att det ska bli!
  Ett riktigt smart reklamtrick, som många sväljer med hull o hår 😉

  Så jag håller med dig, dom gillar varandra bra, i TV i alla fall, vilket betalar sig framöver i form av sålda skivor, biljetter till div. konserter m.m.

  Men stackars Lill-Babs då som ramlade och slog sig riktigt, riktigt illa. Hela ansiktet kunde ju gått i ”kras”. Inget att leka med i hennes ålder, dessutom. När olyckan är framme så går det på sekunden, det ska gudarna veta 🙁

  Nåväl, program av lite högre kvalité skulle sitt bra för det är allt lite tjyv och rackarspel bakom det hela, vilket märks ibland 😉

  Nä min vän, klockan tickar iväg på tok för fort, när man ska surfa runt en ”liten snabb sväng bara” så nu mååååste jag sova…Zzzzz. Jösses, snart 03. 30…
  Men tog en för lång siesta efter adventpynt inkl. strykning av gardiner m.m. och sådant straffar sig.

  God natt från mig!
  Kram på dig vännen!
  /Agneta

  • Ingrid skriver:

   Det är klart att kändisarna tjänar pengar på det här och lagom till jul kommer en cd ut med de bästa låtarna. Jag sitter inne med en hel del information om hur den här inspelningen gick till, för vår sommargrannes dotter var med i Burgsvik som barnflicka och när man hört hennes berättelse är det ett rent under att det blev något program alls.
   Hoppas nattsömnen blev god!

   • Agneta skriver:

    Jag lär säkert inte vara ensam om att vara nyfiken på vad som ”egentligen” hände…. 😉
    Du har så rätt så, som konsument betalar vi reklamen vilket har gjort mig extra uppmärksam på vilka varor dom vill att vi ska köpa. DOM köper jag icke, om nu det hjälper.
    Kram på dig vännen!

 3. Agneta skriver:

  P.s
  Det är inte helt sant att det är på vår bekostnad…TV4 är det ju som visar programmet! Sorry!
  /Agneta

 4. Skatan skriver:

  Du är allt en riktig turgumma du, Ingrid! Nu håller vi tummarna för tredje gången gillt och en riktig storvinst 🙂

  Jag själv slocknade tidigt igår och missade ALLT …

  Men nu är jag pigg och nyter igen.

  Hoppas att ni får en riktigt fin första advent!

  Kram!

 5. Katharina skriver:

  Hej Ingrid:)
  Sicken tur du har, jag har också spelat, men jag vann bara 27 kr, eller bara och bara, man får ju vara glad att man vinner, det händer ju inte allt för ofta. Så för min del blev det en extra triss:)
  Jag önskar dig en fin första advent
  Kramar Katharina

 6. Ailas skriver:

  Jag ser inte på de där programmen, men måste säga att jag föredrar att de beundrar och älskar varandra i stället för att bråka och vara oförskämda.

  Det gör inte mig något om de tjänar pengar, själv köper jag inte deras produkter i alla fall. 🙂

  Grattis för vinsterna! En dag… du vet!!!! *tumme upp*

  Kram.

  • Ingrid skriver:

   Jag unnar dem verkligen att tjäna pengar. De ger mycket av sig själva till sina fans och deras liv är nog inte en dans på rosor alla dagar.

   Ja tänk om det slog till på allvar…..

 7. Tove skriver:

  Om du vinner storkovan så får du komma och hälsa på mig! Gärna med en påse Gotlandsbullar (slete bullar). Vad fint du har det nu i advent! Ha det jättegott du och Åke!

Kommentarer inaktiverade.