Vilken sommarsöndag det blev

Efter en dusch på morgonen gav jag mig iväg på en promenad utan att egentligen ha kollat temperaturen, men det var lite halvklart, så jag tog på mig en tunn jacka. Så varmt det var! Jackan fick jag ta av mig och bära i handen, solen började gassa och svetten lackade och den där duschen kändes nästan som en överloppsgärning. Tänk vilken njutning att få gå där i Värsände kvior och njuta av sol och värme! När jag kom hem kollade jag termometern och då var det 22° i skugggan.

Efter lunch satt vi ute på terrassen och njöt och Åke tog av sig tröjan för han vill ha D-vitamin. Jag löste DN:s fredagskryss som blivit liggande och inte var färdigt. Det var verkligen härligt att kunna sitta ute några timmar. Fram mot tre-tiden började solen gå i moln och då blev det lite svalare, så då gick vi in. Åke hade någon viktig fotbollmatch som skulle bevakas och jag satte mig vid datorn ett tag.

Jag vågar väl nästan inte erkänna vad jag höll på med, men jag talar väl om det ändå. Vi pensionärer är ju kända för att vara ute i god tid och jag satt faktiskt och planerade lite och funderade på om jag ska ha någon adventskalender i år och ja, det blir kanske en. Det gäller bara att kunna hitta på några trevliga frågor och det är inte det lättaste, men det är ju gott om tid.

När jag satt där vid datorn fick jag en hälsning i bloggen från Karin att jag hade något att hämta hos henne och det var den här trevliga awarden. Karin skriver att jag får den för att jag är en flitig bloggare och för att jag har en ny fin blogg.
Tack Karin!
Nu är det ju vissa villkor förpliktade med den här awarden: man ska berätta 7 saker om sig själv och man ska sända den vidare till 7 andra bloggare. Från de sista villkoret gör jag avsteg och ger den till alla som tittar in här och förgyller min tillvaro. 7 saker om mig själv ska jag ännu fundera på. Avslöjandena kommer vid ett senare tillfälle.

Ikväll såg vi på valdebatten ett tag, men tröttnade och gick över till ”TimeOut” i TV4 och nu sitter jag och lyssnar till ”Mama Mia”. Jag har sett den både på bio och på tv förut, så det räcker bra med ljudet.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Award och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

10 kommentarer till Vilken sommarsöndag det blev

 1. Ailas skriver:

  Vilken underbar söndag ni fick! Rätt åt er… 🙂

  Vi hade ingen sol utan duggregnet kom och gick ibland. Inte direkt störande, men inte heller trevligt. Ganska varmt var det dock, men inte som hos er.

  Önskar dig en trevlig måndag!
  Kram

 2. ingmarie skriver:

  Hej
  Ja vädret kan vi verkligen inte klaga på just nu, det är sommar igen

  kram

 3. Sofia skriver:

  Hej! Min första kommentar i nya bloggen! 🙂
  Skönt att ni fick njuta av lite brittsommar!
  Du är inte ensam om att redan börja planera för decembers åtaganden… Min första julklapp är i det närmaste klar och vi började på allvar planera för julhelgen igår, jag och den bättre hälften. 🙂
  Dessutom börjar väl IKEA julskylta inom ett par veckor… förra året hade de plockat fram glitter och kulor i slutet av september iaf.

  Nu ska jag ta o svara på ditt mysiga mail! 🙂
  KRAM Sofia

 4. Znogge skriver:

  Grattis till en bra dag och en fin award!

  Kram

 5. Syster Kerstin skriver:

  Även vi fick en härlig söndag! Fick ihop kantareller plus 1 karl johan så att det räckte till söndagens lammkotletter.

  Vi mötte massor av joggande ”galningar” som liger i hårdträning inför Lidingöloppet, sista helgen i sep.
  Det var varmt och fuktigt så vi var rejält slut efter vår nästan 4 tim. tur, det du…
  Klem på er!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *