Vilken tur jag hade

Grått, men milt väder har det varit idag, precis som igår. När det nu inte var något lockande uteväder så har jag har passat på att påskbaka. Igår bakade jag mazariner och idag blev det chokladbröd och russinkakor.

När jag precis var färdig kom ett par sommargrannar in och hälsade på. De håller på att bygga om sitt sommarhus och hade blivit tvungna att åka ner över dagen för att prata med snickarna.

Så trevligt det kändes att få bjuda på en kopp kaffe och vilken tur att jag hade nybakat gott kaffebröd att bjuda på. Det blev en trevlig stund och många glada skratt då vi tänkte tillbaka på sådant som hände på den tiden de bodde här på Gotland.

När de gått hem gick jag inne på skatteverket hemsida och kollade våra deklarationer och det var ingen uppbygglig läsning. Jag får en massa efterskatt, men det visste jag egentligen förut, för jag vet att Försäkringskassan drar för lite skatt på mig. Åkes deklaration visade på plus, men där ska ännu uppgifterna för jordbruket in och de blanketterna har jag inte fyllt i ännu. Nu har jag i alla fall laddat hem dem, så jag får väl ta tag i det vid lämpligt tillfälle.

Nu är det hög tid för matlagning, spaghetti carbonara ska jag göra ikväll så det går snabbt.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Blandat. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *