Det är lite halvmulet idag och blåsigt också. Jag har satt igång tvättmaskinen och ska vänta på att den blir klar, så att jag får hänga upp tvätten innan jag ger mig ut på andra äventyr. En promenad kanske eller också tar jag mig en tur med bilen.

När jag läste GA idag fick jag se att Fritidsresor flyger till Gran Canaria direkt från Visby i vinter. Urvalet av resor är inte så stort, för det finns bara en resa den 9/1 och en den 16/1, så man har inte så mycket att välja på.

Åke och jag åkte till Gran Canaria många gånger och oftast till Las Palmas och den senaste gången var 2008 då Åke fyllde 80 år. Det är många år sedan, så nog vore det bra trevligt att få återuppleva den härliga staden igen. Jag gillar att gå där på Las Canteras och njuta av sol och värme och skulle det bli dåligt väder kan man alltid ta en buss söderut till Playa Ingles eller San Augustin. Där är det nästan alltid fint väder.

Att flyga direkt från Visby är ju så hemskt behändigt, så jag har bokat in mig för en vecka, men ännu inte betalat någonting. Jag har med andra ord ett par dagar att fundera på om jag ska eller inte ska åka, sen måste anmälningsavgiften betalas.

Anmälningsavgiften till det här stället har jag däremot betalat. 2 veckor på Cypern första veckan i april har jag bestämt mig för. Jag har aldrig varit där tidigare och det ska verkligen bli spännande. Ayia Napa blev det och hotellet heter Aktea och ser verkligen lockande ut. Sol, 20-21 grader varmt och 29 regnfria dagar i april låter också väldigt trevlig. Dessutom gör avgångs- och ankomsttider att man slipper övernattning på Arlanda. Det blir en bra början på våren!

Nu har tvättmaskinen jobbat färdigt, så nu är det min tur att ta vid.

Trevlig tisdag!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...