Vintrig lördagsmorgon

Lördagen den 16 februari 2008 -2&#176 kallt kl 9.15, men det har varit -10 på morgonen.

Igår var det soligt och vackert, men väldigt blåsigt och kallt. Vi var i Visby på förmiddagen, för Åke skulle på en undersökning på lasarettet. Jag hade några små funderingar på att ta mig en promenad när vi kom hem, men det fick allt vara. Jag gick en vända i torsdags eftermiddag och då blåste det så jag fick ta på mig jackans huva trots att jag hade mössa på mig. Stegräknaren visade i alla fall på 6147 steg, så jag har inte så dåligt samvete för att det inte blev av att gå ut igår.

Igår kväll satt vi och såg på “På Spåret” och sedan sista delen av “Let’s Dance”. När jag släppte ut katterna vid 22-tiden fick jag se att det kommit snö och att det var alldeles vitt ute. Snön ligger fortfarande kvar
och så här såg det ut när jag tittade ut genom fönstret i morse. Jag tänkte att det var lika bra att ta ett foto av snön, för den lär väl inte ligga kvar så länge. Enligt väderleksrapporten ska det bli 4-5 grader varmt i morgon.

Grannens hästar står ute i morgonsolen och väntar på sitt hö.

Och i äppelträdet kämpar talgoxarna med djupfrysta talgbollar.

I morgon är det Efit, så fram mot kvällen rapporterar jag här när jag lagt ut resultatet av söndagens fotograferande. Jag hoppas att det blir bra väder så att jag kan få ta mig en skön promenad på eftermiddagen.

Ha en riktigt trevlig helg!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Nytt från Stenstugu, Väderprat och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *