Visbyresa

Måndagen den 2 april 2007
Soligt med en temperatur på 8-12 grader, lite kyligt i vinden.

Igår hade vi en lugn och skön söndag. På eftermiddagen satt vi ute och mådde gott i solskenet. Jag tror inte att vi blev lurade, men man kan ju inte vara helt säker. Det kanske ännu visar sig att vi gått på någonting. Tidningarna gör ju allt för att narra oss 1 april.

Idag har vi varit i Visby på förmiddagen. Åke skulle hämta ut sina nya glasögon och jag skulle till Lind´s växthus och köpa planteringsjord och penséer. Så hade jag tänkt köpa ett nytt batteri till digitalkameran, men det var nästan lika dyrt som en ny kamera, så det fick vara. 795 kronor skulle det kosta och dessutom fanns det inte i lager. Få se om jag kan få tag i något på nätet, annars blir det kanske en ny kamera såsmåningom.

I eftermiddag har Åke varit på Klinte och varit ute och promenerat med sin blinde kompis och jag har planterat och donat i trädgården. Jag har satt ut mina solcellslampor också så att de kan få börja ladda upp sig. Nu är det ju sol så många timmar om dygnet, så de borde fungera.

Utanför fönstret brummar en traktor, det är vår arrendator har börjat harva åkern bakom huset och det är mer än en månad tidigare än i fjol. Då startade han den 4 maj, så man ser vad det här vädret kan påverka på alla sätt.

Fotosidan/Vårtecken är uppdaterat med några bilder.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Daterande, Utflykter. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *