Visst är det roligt med all uppmärksamhet….

….. det kan jag absolut inte sticka under stol med! Mulet och grått är det ute, men här inne är det varmt och gott, för jag solar mig i glansen av all respons jag fått efter den här bloggtävlingen.

Igår eftermiddag kom en god vän in och gratulerade med de här vackra blommorna. Jag blev jätteglad över dem, tack så hemskt mycket Svenne!

På förmiddagen igår så ringde de från Gotlands Tidningar och gjorde den där intervjun som jag sa nej tack till tidigare och på eftermiddagen kom det ut en fotograf och tog några bilder. Jag var så nyfiken i morse, så jag satte på datorn med en gång jag kom upp, för att kolla på Helagotland.se, men där fanns bara en rubrik om att 69-åring i Fröjel landets bästa bloggare, exklusivt i papperstidningen. Det var lite snopet, men nu har vi varit på Klinte och när jag kom till kassan på ICA med tidningen i handen sa kassörskan: ”Det förstår jag att du ska köpa den tidningen idag”. Artikeln i GT är jättebra skriven så det är lite synd att den inte finns på nätet, men Gotlands Allehanda har också observerat att jag vunnit och skriver Prisad för sin blogg om gården. Gulliga mail med gratulationer har det också kommit från både bekanta och obekanta här på ön. Undra på att det känns varmt och gott i hjärtat!


Den här awarden fick jag av Znogge igår, tack så hemskt mycket för den. Jag blir så stolt och glad! Nu borde jag ju skicka den här vidare till några andra bloggare, men valet är så svårt för den har gått runt nu ett tag. Jag gör som så, att om någon som finns med på min blogglista ännu inte fått den – varsågod den är din!

Nu får det bli åter till vardagen, jag ska ta tag i en strykhög som ligger i köket och väntar på mig. Åke har rensat upp hängrännorna från en massa höstlöv och just nu tar han sig en välförtjänt middagsvila.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Blandat. Bokmärk permalänken.