Visst blir man glad…

…över att gamla tanter på snart 80 år är så uppskattade på arbetsmarknaden…

..och det är inga dåliga löner vi erbjuds. 50.000:-/vecka skulle man väl kunna tänka sig. Det är bara att  KLICKA HÄR! Hur dumma tror de att vi är?

Den här typen av mejl och erbjudanden om att få låna pengar har jag fått ofta den sista tiden. När det gäller lånen så hänvisar de till att jag har visat intresse för att låna pengar och nu är de så väldigt glada att de kan erbjuda mig mycket förmånliga villkor. Det är bara att KLICKA HÄR!

Nog blir man trött!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Irriterande. Bokmärk permalänken.

23 svar på Visst blir man glad…

 1. wiolettan skriver:

  Otroligt!
  Förstår inte hur de är funtade, dessa bedragare.
  Jag tycker så synd om alla som råkar illa ut och kanske inte kan se att det är båg.
  Jag har aldrig fått några erbjudande av detta slag, vet ej varför, men glad och tacksam för det är jag.
  Ha det bra.
  Kram!

  • Ingrid skriver:

   Visst är det synd om de som råkar illa ut. Vi hade ju en äldre dam här på Gotland som för en tid sedan blev lurad på en halv miljon. Dottern gick till pressen med historien för att varna alla andra som blir uppringda av bedragare som erbjuder sig att placera deras besparingar.
   Kram

 2. Geddfish skriver:

  Inte lönt att ”klicka här” heller, då har man väl visat intresse!
  Jag får också massvis med vinster och erbjudanden om lån, Viagra, bantningskurer. Synd om oss.
  Nä, mailen hamnar i skräpposten direkt, så jag har inte ont av dem egentligen.

  Snökram, Gerd

 3. Znogge skriver:

  Tyvärr är det väl en hel del som går på det eftersom de fortsätter. Tråkigt men sant. Annars hade det varig sköna slantar 😉

  Kram och god kväll!

 4. Usch, så insmickrande och falska folk kan vara! Det är tur att det har varnats för sådana bedragare i media, så att man inte går på det!
  Sen håller jag faktiskt med dom om att du är väldigt duktig!
  Kram, Monica

 5. Märtha skriver:

  Tack detsamma! Ibland är det halvdagsjobb att ”unsubscriba”, och sen kommer de bara på nytt och på nytt och på nytt ändå… Är det nån som tjänar storkovan på att skicka ut sånt här?

 6. Kraft´n skriver:

  Kan det vara så att de siktat in sig på oss gotlänningar nu. Har fått en hel del erbjudande nu de sista fjorton dagarna. Bl. a. det där jobberbjudandet. Kallt och ruggigt blev det plötsligt, men det blir längre och längre dagar nu så det kan inte bli så långvarigt. Kram/Anders

 7. Gunnel skriver:

  Det skrivs så mycket om att arbetslösheten är stor bland ungdomar .Visst är det då konstigt att de jagar oss pensionärer. Jag har också helt nonchalerat den sortens jobberbjudande. Kram

 8. Skogsnuvan skriver:

  Ja nog finns det en del konstiga saker på både det ena och det andra. Jag blir överöst med erbjudanden om frispinn på olika spelgrejor och det är inte klokt så många det finns nu för tiden. Inte konstigt att det blir fler och fler spelberoende

 9. Musikanta skriver:

  Jag anses tydligen för gammal, haha, eftersom jag inte har fått några jobberbjudanden. Konstigt att de inte erbjuder en mindre summa pengar i veckan. 50 000 kr i veckan har ju inte ens statsministern.
  Kram!

 10. Vonne skriver:

  Nä vet du vad, finns det folk som går på sådant? Jag har fått ett liknande mail för ett tag sen och det åkte förstås i papperskorgen direkt. Man upphör aldrig att förvånas faktiskt, instämmer dig ”man blir trött”.

 11. Kraka skriver:

  Hihi… Sådana erbjudande får jag också ibland…

  Kram

Kommentarer inaktiverade.