Visst ska det gå – Sanna Nielsen

Jag rustade på uteplatsen i förmiddags, för den var verkligen i behov av städning. Det blåser in en massa bråte där och blåser gör det ju för jämnan. Jag tvättade stolarna och bordet och sopade och torkade bort en massa rester av pollen och annat damm. Stolsdynorna såg ofräscha ut, så dem ville jag också tvätta. Handtvätt, stod det på lappen. Bomull och polyester? Visst ska det gå att tvätta dem i maskinen! Tänkt och gjort, de åkte ner i tvättmaskinen och fick åka runt i ett fintvättprogram.

När maskinen gjort sitt visade det sig att det inte gick bra alls, för fyllningen låg som en klump i ena ändan av dynan, som nu inte såg ut som en dyna längre och inte blev de rena heller. Nu ligger de på tork, så att jag kan kasta dem sedan. Som tur är så har jag en omgång dynor till, så jag behövde inte störta iväg och köpa nya.

Fast jag tog en shoppingtur i alla fall efter lunch. Jag for till Hemse för att göra ett besök på ”Gröna skylten” och på hemvägen åkte jag till Fröjel kyrka och tittade till graven. Jag är lite besviken på paradisblommorna på Åkes grav, för de är inte vackra alls. Det är konstigt för de jag planterade på mammas och pappas grav är jättefina. Jag får nog försöka få tag i något annat till Åke. Så där kan han ju inte ha det!

Nu är det dags för Allsång på Skansen och sen ett avsnitt av Morden i Midsomer. Så skönt med en reklamfri kväll! Jag tycker att Sanna skötte sig jättebra förra tisdagen och Åke skulle varit väldigt stolt. Hon var en av hans favoritartister och han pratade alltid om när hon var med i tv 1996 när hon var 11 år gammal och sjöng Till en fågel.

-Kommer du ihåg vad jag sa när hon var med i tv första gången? brukade han triumferande säga när hon sedan blev en firad stjärna.

Trevlig kväll!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Irriterande, Nostalgi, Odvalds. Bokmärk permalänken.

16 svar på Visst ska det gå – Sanna Nielsen

 1. Gunnar skriver:

  Jag gillar Sanna också. Såg inte Allsången idag men ska kolla det på Play när vi är hemma igen

 2. Anita skriver:

  Viss är Sanna bra. Det tycker jag också och jag minns också när hon sjöng till en fågel. Den låten tycker jag om än i dag.Jag såg inte allsången idag. Jag tittar inte så mycket. Kanske jag tittar på det i morgon för jag tror att det finns på TV 4 play. Ha en bra kväll /Anita 🙂

 3. Anne-Lie skriver:

  Sanna är jätteduktig som allsångsledare på Skansen. Hon bjuder på sig själv.
  kram!

 4. Laila Östergren skriver:

  Jag fastnade också för Sanna när hon sjöng Till en fågel. Jag tyckte hon var ännu bättre i kväll än förra veckan. Hakade då upp mig på att hon hela tiden tjatade om hur bra publiken var.
  Kram

 5. Allsången såg jag inte, men Morden i Midsomer är ett måste! En sorts tradition…
  Jag minns också tydligt när Sanna Nielsen sjöng ”Till en fågel”. Visst anade man att hon skulle bli en stor sångerska. Näst Helen Sjöholm vet jag ingen svensk sångerska med en så fin röst!
  Hoppas att hela den här kommentaren kommer med…

 6. Titta på TV har vi inte gjort på massor av dagar, vi har haft amerikabesök. Våra vänner från kalifornien har varit här – för 3:e gången! 😀 Dom har en del Stockholmsvänner (som inte ens varit här en enda gång på 13 år) lite att lära sig av!! 🙄
  Så vi har verkligen utforskat ön – och pratat och pratat och skrattat. Härligt! Men nu är vardagen ikapp oss. 😕
  KRAM
  Susie

 7. Lambergsfrua skriver:

  Men fy vad retligt med dina stolsdynor! Jag hade nog testat i tvättmaskinen också, trot rådet om handtvätt. Många gånger är ju de rekommendationerna kraftigt överdrivna, för att fabrikanten ska undvika alla form av reklamation. Tur att du hade en extra omgång att lägga ut på stolarna.

  Sanna Nilsson imponerade stort den gången med ”Till min fågel”. Allsången tycker jag att hon leder alldeles utmärkt bra. Hon känns naturlig och chosefri och glad över att vara där – och hon får med sig publiken. Jag tror, att hon bara kommer att bli bättre och bättre allteftersom hon blir varmare i kläderna.
  Varm kram,
  Lambergsfrua 🙂

  • Ingrid skriver:

   Sanna var bättre igår än förra måndagen. Hon verkade lite lugnare och säkrare och precis som du säger kommer hon nog att bli bättre och bättre.
   Kram

 8. Kicki skriver:

  Visst sköter sig Sanna alldeles utmärkt som programledare.
  Det är nog inte så enkelt att agera naturligt, men jag tycker hon fixar det bra.
  Har varit utan dator i två dagar, vilken abstinens 😉
  Kram/Kicki

Kommentarer inaktiverade.