Man hör minsann vad som pågår på Klintehamn just nu, för bakom Vårdcentralen har massor av folk och hundar samlats för agilitytävlingar och skallen i alla tonlägen hörs ändå hit till Odvalds. Vi gick förbi där igår och då låg det en massa material till tävlingen på fotbollsplanen, men idag har det blivit ett riktigt tältläger med massor av hundar och det kommer fler och fler i alla storlekar.

Jag stod och tittade på tävlingarna ett bra tag nu efter lunch när jag kom hem efter en vända till Stenhuse. Jordgubbar måste man passa på att frossa i nu och på Konsum var de slut, så jag tog bilen och åkte iväg till Sanda. På midsommarafton brukar man få stå i kö halvtimmavis för att komma in i butiken, men idag gick det kvickt.

Det är lite kylslaget och grått idag och jag var inte klädd för att stå ute, så när jag tyckte det blev kallt övergav jag hundarna och vände hemåt. Jag hoppas att det inte blir regn nu när de ordnat en så stor tävling.

Det är så roligt att titta på hundarna när de hoppar och far fram på banan. Jag vet inte vilka som är mest upphetsade, hundarna eller förarna, men båda verkar ha väldigt roligt.

Det lär bli fler tillfällen att titta på de här tävlingarna, för de håller på hela midsommarhelgen.

Ha en skön torsdag!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...