4 mm kunde jag…

….tömma ur regnmätaren i morse och det kändes verkligen bra, för även om det inte gör så mycket för växtligheten så rensade det luften. Det märker jag om inte annat när jag försöker se ut genom köksfönstret.

När jag gick till Kupan i dag för att jobba ett pass fick jag se den här rosen som har smitit ut genom häcken nyduschad och fin.

På Kupan märker man verkligen att det börjar komma turister, för det blev en icke föraktlig dagskassa och det är roligt.

Trevlig kväll!

Skickat från min HTC

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Mobilt, Röda Korset. Bokmärk permalänken.

14 svar på 4 mm kunde jag…

 1. Åh, så härligt med lite regn! Även om det bara var 4 mm! Det spås lite regn här i morgon, jag hoppas att det stämmer!
  Förstår att det är roligt med stor omsättning på Kupan!
  Ha det så bra, kram, Monica

 2. Karin skriver:

  Hemkommen från en annan av våra favoritöar, Öland. Fågelskådning stod på schemat, men också orkidéer på alvaret. En härlig men varm tur, och här hemma är allt gult och vissnat. En vecks regn skulle sitta fint!
  Kramar Karin

  • Ingrid skriver:

   Här är det också gult och fult om man tittar på gräsmattorna, men jag kan förundras att det är så pass mycket som ändå blommar och växer. Visst vill vi ha regn!
   Kram

 3. Znogge skriver:

  Så skönt med lite regn. Husse hörde att det kunde bli skyfall i morgon men det var inte här dock. Nästan synd för det skulle verkligen behövas!

  Kram och god kväll!

 4. Gunnel skriver:

  Det har kommit några droppar här med i natt, för min bil var lite blöt. Jag såg t.o.m. en liten vattenpöl ute på gatan. Kram

 5. Ölandsvindar skriver:

  En halv mm då och en halv mm då. Det håller i alla fall allt gräsligt pollen i schack något så när så jag slipper nysa och snora hela tiden. Konstigt år i år. Min gräsallergi brukar börja ungefär vid midsommar men inte detta år minsann. Redan första dagarna i juni satt det igång. Kul med Kupan. Jag hinner inte med det arbetet längre eftersom vi har öppet mycket mera vid hembygdsgården än tidigare och jag prioriterar det.
  Ha det skönt!
  Kerstin

  • Ingrid skriver:

   Det är det bästa med det här småregnandet, att luften blir lite renare. Visst är det ett konstigt år! Det ska bli spännande att se hur sommaren kommer att utvecklas efter den här rekordvarma försommaren.
   Kram

 6. Kraka skriver:

  I min mätare var de bara 2 mm.

  Kram

 7. Trots torkan finns det många fina blommor som så att säga sticker ut 🙂

Kommentarer inaktiverade.