Adventskonsert lättar upp i novembermörkret

måndag, november 28, 2005

Lagom till advent kom det där riktiga novembermörkret. Idag har det varit snöblask och regn om vartannat hela dagen. Man har fått ha lyset på hela dagen.

Igår var Bosse och Carina på lunch och efter lunchen provtryckte Bosse ledningarna till bergvärmen och allt var tätt,  så nu kan Åke  fylla igen hålet. När det var klart och Bosse och Carina åkt hem, åkte  Åke och jag till Klinte kyrka på adventsgudstjänst. 

Klinte kyrkokör medverkade och de sjöng alla de vackra adventssångerna. De är verkligen duktiga och det var så att man fick rysningar i kroppen i de vackraste partierna. Och så fick vi sjunga adventspsalmer och det känns alltid bra. När vi kom hem drack vi kaffe och senare på kvällen blev det en mugg glögg och därmed var advent invigt.

Idag har jag storstädat badrummet. Gissa hur det såg ut bakom badkarsfronten och nere i avloppet…………..  Åke fattar inte varför jag städar, så jag var tvungen att visa honom. Han har inte kunnat vara ute idag för att det varit så mycket nederbörd, så i eftermiddag har vi suttit och skrivit räkningar till grannarna för körslor, som han gjort under året och så har han åkt runt och lämnat dem. 

Nu börjar det bli läggdags. Jag la mig ganska tidigt igår kväll, men hade litet svårt att somna, så det hade jag ingenting för. Få se hur det går ikväll.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Helger, Nytt från Stenstugu, Trevliga händelser och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.