Alghero dag 6

Det har varit en solig varm och skön dag. Jag åt frukost i sällskap med Berit o Nisse och sen gick jag ut på en promenad. 

Vårt närmaste torg

Vackra blommor kan jag inte motstå

Ännu var det tomt på stränderna

Jag hade en bok som jag lånat här på hotellet och den skulle läsas ut i dag, så eftet promenaden  parkerade jag i en solstol vid poolen och låg/satt där och läste. 

Sen kom Berit o Nisse också dit och hade med sig lite lunchmat. 

Sen gick vi till stranden

På stranden fläktade det skönt och Nisse tog sig ett bad. Jag avstod, för det tar lång tid för baddräkten att torka och nu ska ju allting packas ner igen.

Tillbaka till poolen och poolbaren för att få lite eftermiddagskaffe. En kopp Americano och ett glas limoncello satt bra.

Nu är det vila och uppfräschning som gäller, för i kväll ska vi gå upp i Gamla stan och äta avskedsmiddag på någon trevlig restaurang.

I morgon hämtar bussen oss klockan nio!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Alghero, Mobilt. Bokmärk permalänken.

15 svar på Alghero dag 6

 1. Skogsnuvan skriver:

  Visst gick väl det besöket fort och så klar och fin himlen var idag. Så var det nästan hela tiden när vi var där även om det kom en regnskur lite då och då.

 2. Laila skriver:

  Du verkar ha haft en fin dag. Önskar dig en skön hemresa. I dag har jag varit hos frissan och i eftermiddags var Björn o jag på biblioteket och lyssnade på musik och sång. Hon som sjöng berättade om Edit Piafs liv och sjöng hennes sånger. Jättefint.
  Kram

 3. Geddfish skriver:

  Idag åker du hem, ja. Trevlig hemresa!
  Jag har följt på FB mest och sett dina vackra bilder.
  Kram, Gerd

 4. znogge skriver:

  Hoppas det blir en behaglig hemresa och kanske är du redan hemma vid det här laget.

  Kram

 5. Lambergsfrua skriver:

  Oj! har det redan gått en vecka! Det har gått fort men jag tror att du har haft sköna dagar i värmen. Hoppas att du en trevlig kväll med god middag och att hemresan går bra.
  Välkommen hem igen!
  Varm kram! 🙂

 6. Ja, nu är du förmodligen redan hemma och håller på att packa upp och tvätta och sånt man gör när man kommer hem. Måste vara skönt att komma hem direkt till Gotland och slippa flyga via Stockholm!
  Och jag håller på att lägga fram saker inför vår resa…Vi flyger från Kastrup och det är lite jobbigare än från Sturup, mest därför att Kastrup är så stort…
  Det låter som du har haft en skön tid på Sardinien, är det en resa du rekommenderar?
  Ha det så bra hemma i höstrusket!
  Kram, Monica

 7. Astrid skriver:

  Så fina foton
  Välkommen hem

 8. Elisabeth skriver:

  Oj, så härligt det ser ut. En ö jag vill besöka!

Kommentarer inaktiverade.