Andre teidar

Nu är det dags att boka in sig för Bottarveteaterns pjäs sommaren 2013, som heter Andre Teidar och idag har jag ringt och beställt biljetter, för det brukar vara trevliga föreställningar och det är så vackert vid Bottarve. Om pjäsen kan man läsa att:

..i tre akter med rejäla tidshopp mellan får vi titta in i en gotländsk socken och se hur saker och ting förändras. Samtidigt ser vi att en del ting överlever.

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

I natt kom det cirka 12 mm regn i min regnmätare och det var åska och dunder på sina håll på ön. Jag hörde dock ingenting av åskan här, men jag är ju lite lomhörd, speciellt när det gäller dova ljud.

Strömavbrott har det också varit både här och där på ön och ganska långvariga på en del ställen. Avbrottet här vid Odvalds var dock väldigt kortvarigt, jag tror inte att det varade mer än någon minut.

Det var skönt med ett uppfriskande regn som sköljt bort en massa frömjöl och damm. Jag passade på att städa av på uteplatsen på eftermiddagen och det var inte måttligt så mycket pollen det fanns där överallt.

Annars har dagen förflutit med småpysslande, en vända till Konsum för att köpa frimärken (jag måste ju få iväg GA-krysset 😉 ), gräsklippning av plättarna och ändring av en klänning är väl det enda vettiga jag uträttat. Annars har det varit solning och läsning på programmet.

Dagens ordspråk:

Den är sannolikt att något osannolikt kommer att inträffa

…är lite konstigt tycker jag, men så kom jag att tänka på Tages Danielsson monolog om sannolikhet.

Trevlig måndagskväll!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Humor, Kultur och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

8 svar på Andre teidar

 1. Skogsnuvan skriver:

  Ser ut som om det kan bli en trevlig föreställning. Vi har en motsvarighet här på Vridläktarn i Döda fallet med en helgalen grupp som heter ”Garvsyra”. Brukar vara en väldigt rolig grej som man inte vill missa

 2. Gunnel skriver:

  Tage Danielsson var suverän med ord. Den monologen kan man höra om och om igen. Kram

 3. Suss skriver:

  Vi hade ingen åska igår, men väl regn så det räckte till att fylla alla helt uttorkade kärl som står under stuprören. Det t o m haglade ett tag, men idag är det bara lite droppar då och då. Vi behöver nog lite mera regn, innan sommaren är välkommen tillbaka. Teatern verkar rolig, hoppas vi hittar något liknande att gå på i sommar. KRAM!

 4. Gerd skriver:

  Vad roligt att gå på teater! Ja, jag har funnit nya idéer och intressen på 17 månader. Ikväll var jag på ett nytt möte om träning.
  Tage Danielsson var en mästare. Frid över hans minne.
  Kvällskram, Gerd♥

Kommentarer inaktiverade.