Äntligen lite sol

Det regnade från och till hela dagen igår och när jag gick hem från styrelsemötet vid 20-tiden höll det fortfarande på…

…men i dag har solen visat sig och det har varit förunderligt ljust här inne.

Om gårdagens kurs ska jag inte orda så mycket, men jag har använt förmiddagen i dag till att ta fram listor och rapporter och skrivit ut fakturor gällande år 2017 års medlemsavgifter från det gamla systemet. Stämmer den testmiljö som vi arbetade i igår blir det inte roligt framöver. Det var i stort sett en förspilld dag och till slut sa en av damerna vad vi alla tänkte:

-Nu tycker jag att vi slutar, för det här ger ingenting.

Nu ska det inte förspillas något i dag, för om en stund ska jag susa iväg för att tillsammans med några andra tanter åka till Mästerby församlingshem på Onsdagsträff. Det är en man från Fonus som ska tala om ”Livsarkivet” och även spela och sjunga för oss. Ämnet kanske låter lite dystert, men det blir säkert en trevlig eftermiddag.

Ha en fin fortsättning på onsdagen!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Onsdagsträffen, SPF. Bokmärk permalänken.

12 svar på Äntligen lite sol

 1. Gunnel skriver:

  En riktigt solig och fin bild från Gotland. Sånt livar upp. Vi har varannandagsväder så idag är det mulet och grått. Kram

 2. Gunnar skriver:

  Tråkigt när nya system inte fungerar bra. Det är mycket jobb med administration och då är det viktigt med bra system och rutiner. Kallt och sol här i Karlstad.

 3. Se där ja, solen kom till Gotland också! Vi har faktiskt sol för tredje dagen i rad! Vid den här årstiden är man glad för varje solskensdag! Men det var kallt i natt – det gick ner till +2 grader.

  Så retsamt att kursen inte gav någonting! Förspilld tid, och man blir ju så irriterad…
  Hoppas att er onsdagsträff blev trevlig!
  Kram, Monica

 4. Lambergsfrua skriver:

  Grattis till solen som besökte dig idag! Här vågade den sig fram en stund vid middagstid, emn det blev tydligen för mycket för den stackarn. Hon gömde sig igen nu på eftermiddagen 😉

  Men så trist att utbildningskvällen var bortkastad tid. Hppas ni kan få en vettig uppföljning. Nya datasystem är oftast ett elände att sätta sig in i, tycker jag.

  Hoppas nu att Onsdagsträffen blev trevlig.
  Ha det gott!
  Varm kram,
  Lambergsfrua 🙂

 5. Znogge skriver:

  Solen hittat även hit till oss men nu är det grått igen. Tämligen kallt dessutom och vi hade den första frosten i natt. Jag som inte tagit in alla blommor…

  Hoppas det blev en givande onsdagsträff!

  Kram

 6. Elisabeth skriver:

  Tänk att solen kan ge såna otroliga färger!

Kommentarer inaktiverade.