Årsmöte i Mulde vägsamfällighet

Fredagen den 13 april 2007
Soligt 12-13 grader varmt.

Igår skulle vi ha årsmöte i Mulde vägsamfällighet, så dagen gick åt till diverse förberedelser inför kvällen. Jag visste ju inte hur många som tänkte komma, så jag städade av i salen, så att vi skulle kunna sitta där. Det är underligt, hur rum som man inte använder ändå är i behov av städning så fort man ska vara där. Jag skulle också ta fram underlag för mötet, dagordning och sådant.

Vädret var jättefint, så på eftermiddagen var jag ute i trädgården och sådde gödning på gräsmattor och rabatter och sådde gräsfrö där vi lagt i ny jord. Jag vet att det blir mera gräsklippning när man göder, men man vill ju ha grönt och fint i trädgården. Jordgubbarna fick också en första ansning och de knoppas riktigt fint redan.
Titta in på Fotosidan/Vårtecken, där finns några foton som jag tog igår.

Årsmötet var kl 19.00 och det kom inte så många, som vi hoppats, men det gick lugnt av och nu är Åkes tid som sekreterare slut. Samfälligheten har fått en behövlig föryngring med ny sekreterare, ny kassör och nya revisorer.

Idag har jag först skrivit färdigt protokollet från mötet (lovade hjälpa nya sekreteraren den här första gången) och sedan har det varit trädgården som gällt. Lite upprensning i rabatterna och förberedelser för sådd i trädgårdslandet.

Åke har varit och hjälpt Bosses granne med gödningssådd på förmiddagen (trots att det är fredagen den 13:de) och på eftermiddagen har han suttit och njutit i solen. När jag var färdig i rabatterna höll jag honom sällskap. En kopp kaffe och DN:s fredagskryss är ingen dålig sysselsättning när man får vara utomhus i solskenet. Man måste ju passa på och njuta av det här härliga försommarvädret.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Vardag och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.